Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bieleta pentru tractor Steyr 6195 CVT

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Steyr 6195 CVT
Cod produs
VG6K9OTI-A-RA
Out Of stock
Descriere
Aceasta bieleta tractor Steyr 6195 CVT este un produs marca Original Carraro, indeplineste criteriile noastre de selectie si, din acest motiv, se afla chiar acum disponibil in depozit, gata de livrare! Renumita pentru calitatea ei ireprosabila si pentru o rezistenta de fier, bieleta aceasta asigura o functionare fara gres a sistemului de directie, cat si siguranta de care are nevoie conducatorul utilajului!

Depozitul nostru este locul in care descoperi cum sa-ti cresti sansele la succes si cum sa reduci costurile! Piesele noastre reprezinta, fiecare in parte, o investitie de durata, insa alaturi de noi investitiile nu te vor face sa cheltui o avere! Invata care sunt remediile potrivite utilajului tau, cu ajutorul agentilor nostri care sunt dispusi in orice moment sa te asiste!

Avem mai mult decat piese de schimb! Cu noi investesti inteligent!
Aceasta bieleta pentru tractor Steyr 6195 CVT este conceputa sa reziste la exploatare intensa, pe o perioada indelungata, fiind prelucrata dintr-un aliaj metalic dur, tratat termic pentru imbunatatire! Joaca un rol esential in functionarea utilajului pe termen lung! Asigura transferul comenzii de virare de la cilindrul de directie catre capatul de bara de la roata. Functioneaza cu atat mai bine cu cat articulatia sferica este si ea protejata, cu ajutorul unui manson de cauciuc de care dispune!

Sa se incordeze muschii utilajelor pana se vede fibra constructiei!
Disciplina utilajelor e ca un muschi! Antrenata prea putin sau deloc, nu mai functioneaza! Avem antrenori personali pentru tine, gata sa-ti arate ca totul se rezolva prin munca! Asteptam sa ne apelezi si vom stabili impreuna o strategie de castig! Serviciul nostru gratuit de consultanta este modalitatea prin care vei obtine:
• Informatie corecta si relevanta pentru nevoile tale
• Identificare 100% compatibila
• O noua perspectiva asupra rutinei zilnice de munca
• Reparatii de urgenta la fata locului cand esti imobilizat
• Intretinere personalizata
• Sentimentul ca esti permanent protejat

Aceasta bieleta tractor Steyr 6195 CVT merita sa o achizitionezi cu toata increderea, intrucat detine si un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Este momentul sa ne miscam cu viteza, pentru ca utilajul tau sa beneficieze de reparatii cat mai curand! Iar tu, in acest mod, sa revii la munca, gata de performanta! Primesti aceasta bieleta tractor Steyr 6195 CVT in 24 de ore, oriunde te-ai afla, cu plata la livrare, sau o poti ridica personal din sediul nostru, daca esti prin zona!
Tot ce trebuie sa faci este sa ne apelezi sau sa depui o cerere pe site, pentru inregsitrarea comenzii tale!

Un montaj gresit poate deveni un amestec de comedie cu momente de drama, daca iei decizii neinspirate. O idee excelenta ar fi sa uiti complet de improvizatii si sa ceri o recomandare sigura. Altfel, poti ajunge pe mana unor servicii indoielnice, alese la intamplare. O piesa de schimb careia i se ofera un start corespunzator asigura o perioada mult mai extinsa de functionare si o performanta mai sporita!

Opteaza pentru un montaj complet!
Bieleta se monteaza relativ usor, prin infiletare! Consulta si manualul utilajului! Este un moment perfect pentru reglarea unghiului de fuga al rotilor, asa cum este specificat acolo! Atentie! O bieleta uzata genereaza defectiuni si in articulatia capatului de bara! Atunci cand schimbi bieleta, cel mai bine ar fi sa achizitionezi un cap de bara complet. Astfel nu vei mai avea griji pentru o perioada mult mai indelungata!

Specificatii tehnice:

• Filetul dinspre capatul de bara este M24, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 73mm.
• Filetul dinspre cilindrul de directie este M22, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 30mm.
• Lungimea totala este de 210mm.

Codul produsului: VG6K9OTI-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura