Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bieleta pentru tractor Steyr 6170 CVT

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Steyr 6170 CVT
Cod produs
UWDOB4HK-A-RA
Out Of stock
Descriere
Original Carraro este un producator tehnic care a revolutionat piata pieselor pentru utilaje! Aceasta bieleta tractor Steyr 6170 CVT este una dintre acele piese de schimb prelucrate dupa cele mai moderne standarde specifice si se bucura de celebritate pentru rezistenta ei la exploatare intensa! Produsul este la noi in depozit permanent si indeplineste criterii de selectie dintre cele mai drastice, fiind si foarte usor de livrat, oriunde in tara!

Depozitul nostru este rezultatul multor ani de munca, cercetare si investitie! Angajatii nostri sunt si ei extrem de conectati domeniului tehnic si, impreuna, formeaza o echipa de top, perfecta pentru a te asista in orice moment! Initiaza o discutie cu agentii nostri si vei intra in posesia celor mai pretioase informatii, atat de utile activitatii pe care o intreprinzi!

Calitatea, un criteriu esential pentru investitii productive!
Aceasta bieleta pentru tractor Steyr 6170 CVT este prelucrata dintr-un material de inalta calitate, un aliaj metalic caruia i s-au adus mai multe tratamente de imbunatatire! Joaca un rol esential in functionarea utilajului pe termen lung! Asigura transferul comenzii de virare de la cilindrul de directie catre capatul de bara de la roata. Functioneaza cu atat mai bine cu cat articulatia sferica este si ea protejata, cu ajutorul unui manson de cauciuc de care dispune!

Sa se incordeze muschii utilajelor pana se vede fibra constructiei!
Disciplina utilajelor e ca un muschi! Antrenata prea putin sau deloc, nu mai functioneaza! Avem antrenori personali pentru tine, gata sa-ti arate ca totul se rezolva prin munca! Asteptam sa ne apelezi si vom stabili impreuna o strategie de castig! Serviciul nostru gratuit de consultanta este modalitatea prin care vei obtine:
• Informatie corecta si relevanta pentru nevoile tale
• Identificare 100% compatibila
• O noua perspectiva asupra rutinei zilnice de munca
• Reparatii de urgenta la fata locului cand esti imobilizat
• Intretinere personalizata
• Sentimentul ca esti permanent protejat

Aceasta bieleta tractor Steyr 6170 CVT merita atentia si increderea ta pe deplin, intrucat detine si un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Livram rapid, in orice zona din tara, din respect pentru timpul tau si pentru nevoia de a-ti vedea utilajul inapoi la treaba! Primesti aceasta bieleta tractor Steyr 6170 CVT in 24 de ore, oriunde ai fi, cu plata la livrare, sau o poti ridica personal din sediul nostru, daca esti prin zona! Nu-ti ramane decat sa ne apelezi, sau sa completezi o cerere de pe site!

Un montaj gresit poate deveni un amestec de comedie cu momente de drama, daca iei decizii neinspirate. O idee excelenta ar fi sa uiti complet de improvizatii si sa ceri o recomandare sigura. Altfel, poti ajunge pe mana unor servicii indoielnice, alese la intamplare. O piesa de schimb careia i se ofera un start corespunzator, asigura o perioada mult mai extinsa de functionare si o performanta mai sporita!

Opteaza pentru un montaj complet!
Bieleta se monteaza relativ usor, prin infiletare! Consulta si manualul utilajului! Este un moment perfect pentru reglarea unghiului de fuga al rotilor, asa cum este specificat acolo! Atentie! O bieleta uzata genereaza defectiuni si in articulatia capatului de bara! Atunci cand schimbi bieleta, cel mai bine ar fi sa achizitionezi un cap de bara complet. Astfel nu vei mai avea griji pentru o perioada mult mai indelungata!

Specificatii tehnice:

• Filetul dinspre capatul de bara este M24, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 73mm.
• Filetul dinspre cilindrul de directie este M22, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 30mm.
• Lungimea totala este de 210mm.

Codul produsului: UWDOB4HK-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura