Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa punte pentru tractor Case Maxxum MX110

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro
Cod produs
BA2HED1M-RA-CD
Out Of stock
Descriere
Te-ai intrebat vreodata care este secretul unui utilaj cu performante inalte? Ti s-a parut o intrebare care nu are un raspuns simplu si la indemana? Nu e deloc asa! Raspunsul e cat se poate de clar. Piesele de schimb de calitate. Iar aceasta bucsa punte tractor Case Maxxum MX110 reprezinta calea prin care noi vrem sa ne asiguram si sa te asiguram ca utilajul tau iti poate atinge si chiar depasi toate asteptarile. Cand investesti in piese de schimb calitative, ii oferi utilajului tau contextul ideal pentru a functiona la cote maxime.

Utilajul tau este asemenea unui puzzle extrem de complex. Fiecare piesa, oricat de mica, are un rol important formarea unei imagini de ansamblu. Asa ca atunci cand iti doresti ca rezultatul final sa fie unul care sa te multumeasca, trebuie sa fii atent la toate detaliile. Cand esti in momentul alegerii unor piese de schimb trebuie sa stii exact cum vrei sa arate - calitative, durabile si faurite cu atentie. Alege sa ai calitatea la indemana. Alege aceasta componenta originala Carraro!

Bucsa punte tractor Case Maxxum MX110 - pentru tractoarele care stiu ce vor!

Probabil ca te uiti cu mari indoieli la o piesa de aceasta dimensiune. Dar o asemenea bucsa sustine puntea, preia greutatea utilajului si asigura miscarea puntii fata de sasiu.

Bazeaza-te pe experienta noastra!

Am dezvoltat un serviciu gratuit de consultanta ca sa iti venim in ajutor atunci cand vine vremea sa achizitionezi noi piese de schimb. Sau cand ai nevoie de un sfat. Sau de o recomandare. Tot ce ai de facut e sa ne contactezi iar de restul ne ocupam noi!

Bucsa punte pentru tractor Case Maxxum MX110 are o garantie ce se intinde pe o durata de 6 luni de la data achizitiei.

Aceasta bucsa punte tractor Case Maxxum MX110 va ajunge la tine in cel mai scurt timp posibil, prin curier rapid, oriunde te-ai afla. Iti reamintim ca site-ul nostru e locul in care vei gasi mereu calitatea. E la ea acasa aici!

Cu montajul nu e de glumit. De fapt, in acest moment incepi sa ii dai viata piesei de schimb. Sau dimpotriva! Depinde cu cine alegi sa inlocuiesti piesa. Te lasi pe mana oricui si risti?

Specificatii tehnice

Inaltime: 54 mm
Diametru exterior: 60 mm
Diametru interior: 50 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura