Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru tractor Valtra 6800

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Valtra 6800, Valtra 6800E
Cod produs
82ZJHA7T-A-AT
Out Of stock
Descriere
Zgomotele acelea metalice n-au ce cauta in peisaj, stii si tu. Utilajul tau are nevoie de un rulment nou-nout care sa redea eficienta sistemului de transmisie. Avem pentru el un rulment butuc tractor Valtra 6800 de toata isprava (si frumusetea), fiabil si extrem de rezistent. Este un produs original Carraro de nota zece! Capabil sa faca fata celor mai dificile provocari si sa-i asigure utilajului tau o functionare fara cusur pe termen lung. Perfect compatibil si cu modelul Valtra 6800E.

Nu facem compromisuri in privinta calitatii! Piesele de schimb pe care le gasesti la noi respecta toate standardele de calitate in domeniu si iti vor satisface pe deplin asteptarile. Da-ne un semn cand te confrunti cu o defectiune si vom gasi cea mai eficienta solutie de remediere. Echipa noastra de specialisti este la datorie si raspunde prompt solicitarilor tale!

Rulment butuc tractor Valtra 6800 - mizeaza pe calitate pentru randament maxim!
Rulmentii sunt componente uzuale, folosite intr-o multime de aplicatii - vrei, nu vrei, te lovesti de ei. Iar rulmentul de butuc este responsabil cu miscarea rotilor utilajului tau, fiind un element de baza in transmisia finala. Transfera greutatea utilajului catre roti, permitandu-le acestora sa se deplaseze in fata sau in spate, dupa cum este necesar. Designul inovator al rulmentului nostru garanteaza o frictiune net redusa, astfel ca uzura se instaleaza mai greu si, in plus, consumul de combustibil este si el diminuat. Sarcinile dificile, precum si deficitul de lubrifiere pot afecta performantele si durata de viata ale rulmentului. Asadar, nu neglija acest aspect pentru a te bucura de o functionare ca la carte pe termen lung.

Probleme tehnice? Noi avem solutii!
Oricat de complicata ar fi defectiunea cu care te confrunti, avem noi ac de cojocul ei. Cand nu intrevezi rezolvarea ori vrei sa te asiguri ca alegi remediile potrivite, nu ezita sa ne contactezi! Echipa noastra de specialisti iti ofera consultanta gratuita! Iti va fi mult mai simplu sa depasesti orice obstacol tehnic, adoptand solutia potrivita la momentul potrivit, cu cele mai bune rezultate. Ba chiar poti face rost si de un plan personalizat de intretinere pentru utilajul tau, astfel ca defectiunile sa nu te mai ia pe nepregatite.

Garantie
Calitatea superioara a acestui rulment butuc pentru tractor Valtra 6800 este atestata de un certificat de garantie valabil 6 luni de la data achizitiei, care acopera eventualele defecte de fabricatie. Nu prea credem ca va fi cazul sa le folosesti, insa regasesti certificatul de garantie, alaturi de factura, in interiorul coletului.

Livrare
Intelegem perfect urgenta ta! Vei primi acest rulment butuc tractor Valtra 6800 in doi timpi si trei miscari. Curierii cu care colaboram se misca foarte rapid. Contacteaza-ne online sau telefonic si ti-l expediem de indata! Iar daca esti prin zona, ai si posibilitatea ridicarii coletului de la sediul nostru de langa Bucuresti.

Montaj
Calitatile noii piese vor fi puse in valoare de o interventie tehnica reusita. Poate nu te-ai gandit, insa un montaj defectuos ar putea compromite piesa si iti poate aduce surprize nu tocmai placute. Cum ar fi ca bilele rulmentului sa se raspandeasca in interior? N-ai vrea sa vezi asta! Cel mai sigur este sa apelezi la nu profesionist. Si, daca tot esti pe felie, o verificare a elementelor conexe n-ar strica. Spre exemplu, ar fi bine sa inlocuiesti si simeringul de butuc responsabil de etansarea ansamblului, ca sa te asiguri ca totul va functiona brici. Daca ai nevoie, poti apela la noi pentru efectuarea interventiei tehnice. Iti trimitem un mecanic de incredere, in orice colt al tarii te-ai afla!

Specificatii tehnice

109,54 x 158.75 x 23.02 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura