Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru buldoexcavator Komatsu WB97R-5

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB97R-5, Komatsu WB97R-5E0
Cod produs
0X21OLRI-A-AT
Out Of stock
Descriere
Daca esti exigent in privinta calitatii, insa nici costurile nu-ti sunt indiferente, la noi impaci si capra si varza. Ai componente de top la preturi accesibile! Astfel este si acest rulment butuc buldoexcavator Komatsu WB97R-5 impecabil care ti-a atras atentia. Daca de el are nevoie utilajul tau, ii vei oferi un ajutor de nadejde pentru sistemul sau de transmisie. Este un produs original Carraro, deosebit de rezistent si de fiabil, pregatit sa infrunte cele mai dificile provocari fara sa cracneasca. Ramane la datorie vreme indelungata, asigurand o functionare ca la carte. Este perfect compatibil si cu modelul de buldoexcavator Komatsu WB97R-5E0.

Ai intrebari sau nelamuriri? Nimic mai simplu sa te descotorosesti de ele - suna-ne! Echipa noastra de specialisti este pe baricade si iti va oferi tot suportul tehnic de care ai nevoie pentru a remedia eficient si durabil problema tehnica pe care o intampini. Descopera beneficiile pe care le poti avea alaturi de noi!

Rulment butuc buldoexcavator Komatsu WB97R-5 - o optiune excelenta!
In structura utilajului tau, fiecare componenta are rolul sau si pozitia sa, bine definite. Misiunea rulmentului de butuc nu-i deloc usoara si nici nu o poti trece cu vederea. Nu te lasa el, caci atunci cand cedeaza, resimti puternic efectele. Rulmentul este responsabil de miscarea rotilor, asigurand transferul de greutate al utilajului catre acestea si permitandu-le sa se invarta in fata sau in spate, chiar si la viteze mari. Designul sau inovator garanteaza o frecare redusa, ceea ce inseamna protectie impotriva uzurii dar si o economie de combustibil.

Raspundem prompt solicitarilor tale!
Ori de cate ori intampini dificultati de ordin tehnic cu utilajul tau si vrei sa-i imbunatatesti starea, suntem pregatiti sa-ti dam o mana de ajutor. Te vom consilia pas cu pas, nu te lasam sa-ti bati capul cu sumedenia de amanunte tehnice din care de multe ori nu stii ce sa selectezi, ce sa aplici. Scapa de dubii si de nelamuriri cu un simplu apel telefonic sau un mesaj! Iti oferim consultanta gratuita, ca sa-ti fie cat mai simplu sa remediezi problemele tehnice cu rezultate maxime. Contacteaza-ne! Te asteapta solutii avantajoase, adaptate nevoilor tale!

Garantie
Calitatea acestui rulment butuc pentru buldoexcavator Komatsu WB97R-5 este garantata printr-un certificat valabil 6 luni de la data achizitiei, care te protejeaza de eventualele defecte de fabricatie pe care acesta le-ar putea avea. Fie vorba-ntre-noi, sunt extrem de rare astfel de situatii, n-ai de ce sa-ti faci griji. Si, pentru si mai multa siguranta, ai in colet documentele ce atesta garantia.

Livrare
Stim ce presiuni poate pune timpul pe tine si nu vom adauga una in plus. Promptitudinea este o valoare importanta pentru noi si iti vom livra acest rulment butuc buldoexcavator Komatsu WB97R-5 in doi timpi si trei miscari. Solicita o oferta online sau telefonic si noi ii dam bice. Curierul preia rapid coletul si tot rapid ti-l aduce tie. Dar poti veni si tu sa-l ridici de la sediul nostru de langa Bucuresti, daca ai drum prin zona.

Montaj
Trateaza cu maxima seriozitate interventia tehnica, daca tii la timpul si la banii tai. Nu de alta, insa un montaj impropriu poate afecta iremediabil functionarea noii piese si mai poate produce si daune colaterale. Cel mai indicat este sa apelezi la un profesionist pentru efectuarea montajului. Este un bun prilej pentru o verificare a etanseitatii ansamblului reductor si ar fi bine sa inlocuiesti si simeringul de butuc, ca sa te asiguri ca totul va functiona brici. Daca ai nevoie de ajutor in privinta montajului, iti trimitem noi un mecanic de incredere!

Specificatii tehnice

109,54 x 158.75 x 23.02 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura