Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru incarcator telescopic John Deere 3200

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 3200
Cod produs
6Y7PGZ5V-A-AT
Out Of stock
Descriere
Masinaria ta are nevoie de rulmenti noi? Ofera-i unii de cea mai buna calitate, de vrei sa-ti mearga iar (ca) pe roate! Si nu-i nevoie sa alergi dupa ei pe te miri unde. Ii avem noi! Spre exemplu, acest rulment butuc John Deere 3200 la care ai poposit acum. Nu-i un rulment oarecare, caci poarta amprenta Carraro, iar calitatile sale sunt surprinzatoare. Este fiabil si extrem de rezistent, gratie metalului special din care este fabricat. Face fata cu brio conditiilor severe de exploatare vreme indelungata, aducand un plus de eficienta sistemului de transmisie.

La noi vei gasi cele mai eficiente remedii impotriva defectiunilor, caci produsele noastre sunt de calitate ireprosabila. In plus, iti asiguram si asistenta tehnica personalizata. Echipa noastra de specialisti iti furnizeaza toate informatiile necesare pentru a lua decizii in deplina cunostinta de cauza spre maximizarea performantei utilajului tau. Suna-ne!

Rulment butuc John Deere 3200 - un ajutor de nadejde!
Transmisia este un sistem complex, responsabil cu capacitatea de deplasare a utilajului tau. Iar rulmentii, desi par niste componente banale, caci toata lumea a auzit de ei, sunt elemente de baza in cadrul acestui sistem. Rulmentul de butuc transfera greutatea utilajului catre roti si le permite acestora sa se miste in fata si in spate, inclusiv la viteze mari. Cel pe care ti-l propunem noi are un design inovator, care asigura o frecare redusa si iti garanteaza si economie la combustibil. Daca il si lubrifiezi corespunzator, te vei bucura mai mult timp de performantele utilajului tau.

Esti in impas? Da-ne un semn!
Ori de cate ori te confrunti cu probleme tehnice, conteaza mult sa stii ca ai pe cine te baza pentru a gasi raspunsurile cautate. Venim in intampinarea nevoilor tale cu un serviciu de consultanta gratuita, gratie caruia defectiunile nu ti se vor mai parea un capat de tara. Echipa noastra de specialisti iti ofera toate informatiile de care ai nevoie si iti propune cele mai eficiente solutii de remediere a defectiunilor. Daca iti doresti, poti obtine si un plan personalizat de intretinere pentru utilajul tau. Incearca si tu!

Garantie
Daca iei in calcul eventuale defecte de fabricatie, poti sta linistit. Acest rulment butuc pentru incarcator telescopic John Deere 3200 vine la pachet cu o garantie de 6 luni de la data achizitiei, care acopera astfel de situatii neplacute, insa, din fericire, extrem de rare. Documentele necesare, factura si certificatul de garantie, le regasesti in interiorul coletului.

Livrare
Stim ca n-ai vreme de pierdut, dar nu-ti fa griji! Iti vom livra acest rulment butuc John Deere 3200 super rapid! Suna-ne sau cere o oferta online, iar curierul preia coletul si ti-l aduce cat ai bate din palme. Dar poti veni si tu sa-l ridici de la sediul nostru din apropierea Capitalei, daca esti pe aproape.

Montaj
Rulmentul acesta se monteaza intre reductor si fuzeta. Pentru a beneficia din plin de calitatile noii piese, asigura-te ca montajul este efectuat la standardele optime, de preferat de catre un specialist in domeniu. Cel mai bine este sa inlocuiesti si perechea rulmentului avariat, astfel te asiguri de o functionare excelenta. De asemenea, n-ar strica sa inlocuiesti si simeringul de butuc, pentru a reface etanseitatea ansamblului reductor. Daca ai nevoie de un mecanic priceput, demn de incredere, spune-ne si se rezolva!

Specificatii tehnice

109,54 x 158.75 x 23.02 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura