Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Planetara lunga pentru buldoexcavator Case 580LXT

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 580LXT
Cod produs
RV613957-E-RE
Out Of stock
Descriere
Daca utilajul tau necesita ceva piese de schimb, afla ca gasesti in oferta noastra si aceasta planetara lunga buldoexcavator Case 580LXT - un produs original Carraro, fabricat cu atentie si responsabilitate, care va asigura o exploatare sigura si indelungata a utilajului, dar care are in oferta noastra si un raport excelent pret/ calitate.

Piesa originala se livreaza pe baza de comanda, separat sau ca ansamblu complet, impreuna cu:
- capul de planetara
- homocinetica
- 2 cruci de planetara
Dupa cum stii, planetara are un rol foarte important in asigurarea functionarii corespunzatoare a transmisiei - un motiv in plus pentru care acest produs este alegerea ideala!

Suna-ne, avem pentru tine mai mult decat piese de top!
Odata cu planetara lunga, recomandarea noastra este sa inlocuiesti bucsa si simeringul pentru planetara. Daca pastilele crucilor de planetara sunt deteriorate, iti propunem sa schimbi si crucile de planetara, pentru a beneficia de o reparatie completa si durabila.

Daca este piesa de care ai nevoie, cere acum o oferta pentru aceasta planetara lunga buldoexcavator Case 580LXT din imagini!
Suna acum la unul dintre numerele de telefon afisate sau completeaza formularul de pe site, pentru a comanda simplu si rapid portsatelitii. Pentru a primi orice alte informatii despre piesele si serviciile pe care le oferim, apeleaza cu incredere la consultantii nostri specializati!

Atunci cand alegi sa cumperi noile piese, iti oferim consiliere tehnica gratuita. Adica suntem alaturi de tine de la alegerea pieselor si pana ce utilajul iti redevine functional! Contacteaza-ne, ai numai de castigat!

Piesele noastre de schimb - responsabile din cale afara! Acestea dispun de toate actele necesare! O asemenea planetara lunga buldoexcavator Case 580LXT prezinta un certificat de garantie, valabil 6 luni, ce vizeaza posibilele defectiuni din fabrica.

Daca comanzi astazi in prima parte a zilei aceasta planetara lunga pentru buldoexcavator Case 580LXT vei avea produsul dorit maine la adresa specificata, oriunde ar fi aceasta pe harta tarii.
Livram orice piesa in decurs de o zi lucratoare. Livrarea sau ridicarea produsului se face in baza unei comenzi, pe care o poti efectua la telefon sau direct pe site.
Un produs poate fi ridicat de la noi de la sediu oricand, de luni pana vineri, intre 08:00 si 18:00. Ne gasesti la 10 minute de Bucuresti. Orice varianta alegi, nu platesti nimic in avans.

Daca ai nevoie de ajutor la montaj sau pentru situatiile in care utilajul tau necesita interventia unor specialisti, poti solicita echipa noastra de service mobil. Mecanicii nostri colaboratori pot remedia sigur si rapid orice defectiune a echipamentului, la punctul de lucru al acestuia, ca sa redevina functional cat mai repede.
Pentru detalii despre acest serviciu, te rugam sa iei legatura cu unul dintre consilierii nostri tehnici.

Specificatii tehnice

Diametru pastila cruce de planetara: 27 mm
Numar dinti: 22
Diametru la iesire din punte: 42 mm
Diametru dantura: 29.5 mm
Diametru ax: 34 mm
Lungime ax: 67 cm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura