Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru tractor John Deere 5525

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 5525
Cod produs
R62YKD4O-A-AT
Out Of stock
Descriere
Miscarea greoaie a rotilor este, intr-adevar, un semnal de alarma. Indica un rulment defect, ceea ce atrage necesitatea unuia nou cat mai curand. Iar daca ai ajuns la noi, poti spune ca deja s-a rezolvat! Pe rafturile depozitului nostru se regaseste o varietate impresionanta de rulmenti, ce acopera o paleta larga de compatibilitati. Acest rulment butuc tractor John Deere 5525 de care s-ar parea ca ai tu nevoie iti va depasi asteptarile prin calitatile sale excelente. Pentru noi nu exista compromisuri in privinta calitatii, iar aceasta piesa ti-o demonstreaza din plin. Fabricat de Carraro la cele mai inalte standarde, cu o tehnologie performanta, vine cu o multime de beneficii pentru utilajul tau. Pregateste-te sa fii surprins!

Si nu te lasa coplesit de problemele tehnice. Te poti baza pe noi pentru remedierea lor rapida si eficienta! Avem o gama generoasa de componente de cea mai buna calitate, incat cu siguranta ai de unde alege pe cele necesare utilajului tau. In plus, echipa noastra de specialisti intr-ale utilajelor iti acorda suport tehnic adaptat nevoilor tale. Suna-ne!

Rulment butuc tractor John Deere 5525 - un ajutor pretios in transmisie!
Rulmentul de butuc preia greutatea utilajului si o transfera rotilor, inlesnind miscarea acestora. Fata-spate, mai domol sau la viteza mare, dupa cum ti-e necesar. Capacitatea de deplasare a masinariei tale depinde in mare masura si de rulmenti. Cand remarci zgomote metalice sau ti se pare ca rotile se misca mai greoi, verifica starea rulmentilor, caci este foarte posibil ca ei sa fie „de vina”. Rulmentul acesta are design inovator care minimizeaza frecarea si, implicit, uzura, dar aduce si o economie la combustibil.

Ai nevoie de o mana de… informatii suplimentare? Iti stam la dispozitie!
Defectiunile sunt factor de stres la casa omului. Cate probleme nu isca ele! Cand te pun pe jar, apeleaza la noi! Iti oferim consultanta gratuita, ca sa nu te mai lupti cu dilemele si intrebarile in cautarea celei mai potrivite solutii. Lumea utilajelor are o multime de chichite si secrete pe care specialistii nostri le cunosc in amanunt, caci se documenteaza permanent. Discuta cu ei despre problemele tehnice pe care le intampini si vor identifica solutiile cele mai avantajoase pentru tine. Contacteaza-ne fara sfiala! Asa cum spuneam, acest serviciu de consultanta iti este oferit gratis!

Garantie
Produsele noastre prezinta garantia calitatii lor exceptionale! Acest rulment butuc pentru tractor John Deere 5525 este insotit de un astfel de certificat care te protejeaza timp de 6 luni de consecintele neplacute ale unor eventuale defecte de fabricatie. Fie vorba-ntre noi, sunt foarte rare astfel de cazuri, n-ai de ce sa-ti faci griji! Pentru un plus de siguranta, gasesti documentele care atesta garantia in interiorul coletului.

Livrare
Cand termenele mai au un pic si bat la usa, este o adevarata catastrofa sa stai cu utilajul imobilizat. Nu te stresa! O sa bata la usa curierul inaintea termenelor si or sa-ti aduca acest rulment butuc tractor John Deere 5525 de care ai acum nevoie. Mai e un mic pas de facut - contacteaza-ne online sau telefonic sa stim unde ti-l trimitem! Iar daca esti pe aproape, il poti ridica si personal de la sediul nostru din apropierea Capitalei.

Montaj
Un capitol foarte important este interventia tehnica in sine. Montajul, mai simplu spus. Daca acesta lasa de dorit, performantele si functionarea ulterioara a piesei vor lasa si ele de dorit. Un montaj de calitate face diferenta! Actioneaza profesionist apeland la un profesionist in domeniu. Este cel mai sigur si mai eficient! Acum ai ocazia sa faci o verificare a ansamblului, daca tot umbla pe acolo si, pentru a fi sigur ca totul va functiona impecabil, refa etanseitatea inlocuind si simeringul de butuc. Vrei un contact de incredere pentru efectuarea montajului? Se rezolva!

Specificatii tehnice

109,54 x 158.75 x 23.02 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura