Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru tractor Fiat M160

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat M160
Cod produs
F1NY62LO-A-AT
Out Of stock
Descriere
Platforma noastra tehnica este locul in care vei gasi toate resursele necesare intretinerii utilajului tau, iar calitatea produselor pe care ti le oferim este ireprosabila. Ti-o va dovedi din plin si acest rulment butuc tractor Fiat M160 de care se pare ca ai acum nevoie. Un produs de inalta calitate ce poarta amprenta Carraro, pregatit sa-ti ofere performante excelente vreme indelungata. Este fabricat dintr-un metal super rezistent, cu maxima precizie si finete, incat iti va asigura o functionare excelenta a transmisiei, ajutandu-ti utilajul sa se miste impecabil.

Exploreaza intreaga noastra oferta si lasa-te surprins de diversitate si de calitate. Ca sa-ti fie cat mai usor sa alegi piesa potrivita la momentul potrivit, beneficiezi de sprijinul consultantilor nostri. Cunosc toate secretele utilajelor, incat, daca le spui povestea masinariei tale, vor sti sa-ti propuna cele mai eficiente remedii pentru el. Suna-ne!

Rulment butuc tractor Fiat M160 - ca sa-ti mearga (ca) pe roate!
Poate parea o piesa banala, caci cine n-a auzit de rulmenti? Insa nu toata lumea stie cu ce se ocupa ei si, desi nu au dimensiuni prea mari, misiunea lor este destul de dificila. Rulmentul acesta de butuc asigura transferul optim al greutatii utilajului catre roti, mentinand echilibrul acestuia si permitand miscarea rotilor. Designul sau inovator minimizeaza frecarea, protejand astfel componentele ansamblului si garantand o functionare excelenta pe termen lung. Totodata, este redus si consumul de combustibil. Pentru a te bucura din plin de performantele rulmentului, tot ce ai de facut este sa-i asiguri o lubrifiere corespunzatoare.

Vrei mai mult? Iti asiguram consultanta gratuit!
Stim prin ce treci atunci cand te impresoara problemele tehnice, caci ele vin insotite de o sumedenie de neplaceri si batai de cap. Sa nu mai vorbim de cheltuieli. Dar avand la indemana ingredientele potrivite, obstacolele sunt mult mai usor de depasit. Un ingredient-cheie poate fi considerat serviciul de consultanta pe care ti-l oferim in mod gratuit. Scapi de o multime de eforturi si te ajuta sa imbunatatesti performantele utilajului tau cu costuri minime. Primesti raspunsuri dilemelor tale si ai acces rapid la informatii centrate pe problemele cu care te confrunti. Profita si tu!

Garantie
Calitatea produselor noastre este garantata, iar acest rulment butuc pentru tractor Fiat M160 nu face exceptie. Beneficiezi de o garantie de 6 luni de la data facturarii pentru eventualele defecte de fabricatie pe care le-ar putea avea. Sunt cazuri extrem de rare, insa vrem sa iti oferim deplina siguranta, asadar vei regasi certificatul de garantie si factura in interiorul coletului.

Livrare
Urgenta ta, prioritatea noastra! Iti livram acest rulment butuc tractor Fiat M160 in doi timpi si trei miscari. Contacteaza-ne online sau telefonic si il trimitem catre tine prin curier rapid. Iar daca esti pe aproape, ai posibilitatea sa ridici coletul de la sediul nostru de langa Bucuresti. Suntem bucurosi de oaspeti!

Montaj
Acest rulment se monteaza intre reductor si fuzeta si, pentru ca treaba sa mearga struna, inlocuieste si perechea celui uzat si arunca o privire asupra ansamblului, in speta la elementele conexe. Cel mai indicat ar fi sa refaci etanseitatea ansamblului, mai precis sa schimbi si simeringul de butuc, ca sa nu revii prea curand la acest capitol. Montajul e treaba de profesionisti si te sfatuim sa apelezi la unul, pentru a beneficia din plin de investitia facuta, de calitatile noilor piese. Daca nu stii incotro sa te indrepti, iti putem asigura interventii profesioniste, punctuale sau complexe, inclusiv la punctul de lucru al utilajului tau.

Specificatii tehnice

109,54 x 158.75 x 23.02 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura