Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment de butuc Fiat 9967690

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat 9967690
Cod produs
8SC26IBH-AT
Out Of stock
Descriere
Daca iti doresti cat mai putine reparatii, ai ajuns in locul potrivit! Produsele noastre se ridica la standarde de inalta calitate, asigurandu-ti o remediere eficienta si durabila a defectiunilor cu care te confrunti. Iar de rulmenti, ce sa mai vorbim? Sunt printre cele mai uzuale piese, incat se afla permanent pe stoc. Acest rulment butuc Fiat 9967690 este o alegere excelenta, date fiind fiabilitatea si rezistenta de care da dovada chiar si in cele mai severe conditii de exploatare. Calitatea superioara Carraro nu se dezminte nici de aceasta data si iti ofera o componenta impecabila, ultra-eficienta!

Ca sa fii sigur ca alegi cu precizie piesa de care ai nevoie, cel mai simplu este sa ne intrebi. Caci nu doar piese avem, ci si o echipa de specialisti care te va asista pas cu pas, pana la remedierea defectiunii. Suntem alaturi de tine de la primul simptom! Iti poti mentine utilajul in forma maxima cu eforturi minime. Mergi pe mana noastra si randamentul va creste!

Rulment butuc Fiat 9967690 - te scoate din impas!
Chiar daca nu pare mare piesa, rulmentul de butuc are un rol foarte important in arhitectura masinariei tale, caci el asigura transferul de greutate al acestuia catre roti. Designul sau inovator iti garanteaza o frecare redusa si, totodata, o functionare indelungata, fara probleme, daca-i asiguri o lubrifiere corespunzatoare. De asemenea, te ajuta sa faci si economii la combustibil.

Ai intrebari? Contacteaza-ne!
Avem raspunsurile, dar si solutiile pe care le cautai. Ii vei putea imbunatati performantele utilajului tau daca ii oferi resursele necesare. Si cum sa le stii chiar pe toate nu se poate, cand ai nelamuriri sau dificultati tehnice, apeleaza la noi fara rezerve! Ai la dispozitie serviciul nostru de consultanta tehnica! Este gratuit si personalizat, centrat pe nevoile tale! Specialistii nostri sunt deschisi si flexibili si au o multime de informatii pretioase de impartasit. Contacteaza-ne!

Garantie
Te gandesti la situatii neplacute, cum sunt defectele de fabricatie? Nu te stresa, aceasta rulment butuc Fiat 9967690 are o garantie de 6 luni care te protejeaza de neplaceri. Certificatul de garantie si factura sunt in colet. Nu credem ca va fi cazul sa te folosesti de ele, dar… sa fie acolo!

Livrare
Promptitudinea este unul dintre ingredientele succesului. Pretuim timpul tau si iti livram acest rulment butuc Fiat 9967690 in doi timpi si trei miscari. Suna-ne sau solicita o oferta online si ne punem in miscare. Curierul te va apela curand! Iar daca ai drum prin zona, poti ridica produsul si de la sediul nostru de langa Capitala.

Montaj
Rulmentul acesta se monteaza intre reductor si fuzeta. Ideal ar fi sa inlocuiesti si perechea sa, ca sa fii sigur de reusita. Calitatea montajului are aceeasi greutate precum calitatea piesei, caci poate influenta considerabil performantele acesteia. Montata necorespunzator, piesa poate fi deteriorata sau nu se va ridica la inaltimea asteptarilor. Cum ar fi, de exemplu, ca bilele de rulment sa se raspandeasca in interiorul acestuia? N-ai vrea sa stii. Evita astfel de riscuri apeland la persoane specializate. Este de dorit sa refaci si etanseitatea ansamblului, inlocuind simeringul de butuc. Astfel, vei avea rezultatele dorite. Iti putem asigura, la cerere, interventii tehnice punctuale sau complexe. Avem colaboratori de incredere pe tot cuprinsul tarii!

Specificatii tehnice

109,54 x 158.75 x 23.02 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura