Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru buldoexcavator Case 595

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 595
Cod produs
BDP3X9H5-AT
Out Of stock
Descriere
Chiar daca pare un element banal, un rulment defect ii poate crea probleme masinariei tale. Atat de serioase incat activitatea acesteia sa fie afectata considerabil. Stim ca nu poti lasa lucrurile asa, de aceea venim in intampinarea nevoilor tale cu o solutie mai mult decat eficienta. Calitate superioara intr-o bucata de metal super rezistent. Acest rulment butuc buldoexcavator Case 595 este piesa de care utilajul tau are nevoie ca de aer in acest moment si ne grabim sa ti-o livram cat mai rapid. Iti va intrece asteptarile, caci este un rulment zdravan si fiabil, pregatit sa se confrunte cu obstacole dificile. O piesa originala Carraro pe care te poti baza la greu!

Si nu uita, cand pui accent pe calitate, lucrurile nu pot iesi altfel decat bine. Iti doresti performanta, vei avea performanta. Trebuie doar sa tii cont de cateva aspecte ce tin de intretinerea utilajului tau. Nu-i greu deloc, totul este sa vrei. Contacteaza-ne si iti vom furniza informatii pretioase despre nevoile masinariei tale. Restul depinde de tine!

Rulment butuc buldoexcavator Case 595 - o alegere isteata pentru performanta indelungata!
Desi este o piesa uzuala si toata lumea a auzit de el, nu multi stiu ce rol joaca acest rulment butuc buldoexcavator Case 595 in arhitectura masinariei pe care o manevrezi. Este cel care asigura transferul optim al greutatii catre rotile utilajului si, datorita designului sau inovator reduce frecarea, garantandu-ti o functionare indelungata, fara probleme, daca-i asiguri si o lubrifiere corespunzatoare. De asemenea, te ajuta si sa faci economii la combustibil.

Ai nevoie de ajutor? Nu ezita sa ne contactezi!
Pentru ca iti oferim consultanta gratuita in tot ce tine de utilajele tale. Poate nu stii daca o piesa este compatibila ori nu dai de cap vreunei defectiuni si ai nevoie de o parere avizata. Sau, pur si simplu, constiincios fiind, ai dori un plan personalizat pentru intretinerea vreunui utilaj. Avem solutii pentru orice chestiune tehnica cu care te confrunti. Suna-ne si fa rost de siguranta si liniste!

Pentru acest rulment butuc buldoexcavator Case 595 ai o garantie de 6 luni in caz de defecte de fabricatie, deci poti sa-l comanzi cu toata increderea. Chiar daca nu prea se intampla sa fie nevoie, iti recomandam sa pastrezi factura si certificatul de garantie pe care le regasesti in interiorul coletului.

Iti intelegem urgenta, asadar vom fi prompti si iti livram acest rulment butuc buldoexcavator Case 595 in cel mult 24 de ore, in orice colt al tarii. Suna-ne sau cere o oferta online.  Daca ti-e la indemana, poti veni sa-l ridici si direct la sediul nostru din apropierea Capitalei.

Montajul este foarte important pentru starea de sanatate a piesei si modul in care aceasta va functiona ulterior. Un montaj incorect ii poate afecta performantele si poate crea neplaceri si pieselor conexe. Iti recomandam sa apelezi intotdeauna la profesionisti, astfel vei avea rezultatele scontate, iar utilajul tau va putea functiona in parametri optimi vreme indelungata. Acest rulment se monteaza intre reductor si fuzeta si poate ar fi bine sa-i inlocuiesti si perechea, pentru mai multa eficienta. De asemenea, sfatul nostru este sa refaci etanseitatea in ansamblul reductor, inlocuind si simeringul de butuc. Iar daca ai nevoie de ajutor specializat pentru montaj, nu ezista sa ne dai de veste si iti trimitem noi niste mesteri priceputi.

109,54 x 158.75 x 23.02 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura