Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment de butuc pentru punte Carraro 140948

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 140948
Cod produs
UY619PBF-AT
Out Of stock
Descriere
Lubrifierea deficitara afecteaza rulmentii. Intervine uzura si nu-si mai pot face treaba, ceea ce mai mult ca sigur ai constatat deja, din moment ce esti aici. La fel de importanta este si rezistenta lor. Ai nevoie de niste rulmenti care sa nu cedeze cu una, cu doua si care sa poata sustine fara probleme povara pe care o au de dus. Iti recomandam acest rulment butuc punte Carraro 140948 super rezistent - forta proaspata de care utilajul tau are atata nevoie in acest moment. Ideal este sa-i inlocuiesti si perechea, ca sa te bucuri de rezultate cat mai bune. Cu piese calitative ca aceasta, utilajul tau va da din nou randamentul pe care il astepti de la el.

Desigur, trebuie sa ai in vedere si lubrifierea, incat totul sa mearga struna in ansamblul reductor. Daca vrei sa afli mai multe despre intretinerea utilajului tau si tot felul de ponturi utile, suna-ne! Consultantii nostri iti vor furniza informatii pretioase si solutii adaptate nevoilor utilajului tau. Incearca si bucura-te de avantaje!

Rulment butuc punte Carraro 140948 - o piesa de toata isprava!
Desi nu-i prea mare, acest rulment butuc punte Carraro 140948 are o misiune destul de complicata, pentru ca rolul sau este de a asigura transferul de greutate al utilajului catre roti. Din fericire, are un design inovator, care asigura o frecare redusa, astfel ca te vei bucura de functionare indelungata. Ca sa fie totul in parametri optimi, nu neglija lubrifierea, caci are mare nevoie de ea. Insa avantajele pe care ti le ofera sunt importante, consumul de combustibil, de exemplu, fiind redus semnificativ.

Ai nelamuriri? Intreaba-ne ce vrei sa stii!
Nu te sfii sa ne contactezi cand te confrunti cu vreo problema sau dilema. Oricat ti-ar parea de complicat, vom gasi impreuna solutia cea mai buna. Fie ca nu stii care e cauza defectiunii si, in consecinta, nu stii ce piese ti-ar trebui, fie ca iti doresti un plan de intretinere adaptat nevoilor utilajului tau - totul se rezolva. Chiar si montajul, caci avem colaboratori in toata tara si iti trimitem rapid un profesionist cand situatia o cere. Contacteaza-ne, vei scuti resurse importante!

Comanda cu incredere, acest rulment butuc pentru punte Carraro 140948 beneficiaza de 6 luni garantie pentru defecte de fabricatie. Desi sunt rare astfel de cazuri, pastreaza totusi factura si certificatul de garantie pe care le gasesti in interiorul coletului.

Daca te-ai hotarat, sa stii ca vei primi acest rulment butuc punte Carraro 140948 foarte rapid - in cel mult 24 de ore, in orice localitate din tara. Trebuie doar sa ne suni sau sa soliciti o oferta online. La fel de bine, poti veni si la sediul nostru din apropierea Capitalei, daca esti pe aproape.

Acest rulment trebuie montat intre reductor si fuzeta. Ca sa te bucuri de rezultate maxime, este de preferat sa apelezi pentru montaj la persoane specializate. Un montaj impropriu poate compromite piesa in cauza, dar si piesele conexe, deci mai bine te asiguri ca totul se desfasoara ca la carte. Ideal ar fi sa inlocuiesti tot acum si simeringul de butuc, ca sa ai o etansare perfecta a ansamblului reductor. Si, nu in ultimul rand, ai permanent grija la lubrifiere. Nu de alta, dar lubrifierea deficitara este una dintre cele mai frecvente cauze ale uzurii.

109,54 x 158.75 x 23.02 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura