Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Planetara completa pentru punte Carraro 150192

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Punte Carraro 150192
Cod produs
8YEGTAXF-A-BT
Out Of stock
Descriere
Alaturi de noi vei face toate lucrurile asa cum trebuie, caci dincolo de calitatea indiscutabila a produselor, primesti ceva in plus: serviciul nostru gratuit de consultanta! Cumpara aceasta planetara completa punte Carraro 150192 - este recomandata  deseori de catre utilizatori! Facem eforturi sa se regaseasca permanent pe stoc si sa o putem livra oricand, in orice zona din tara.

Putem sa te ajutam ca lucrurile pe care ti le doresti sa devina realitate. Remedierea defectiunilor utilajului tau reprezinta „floare la ureche” pentru noi! Avem cele mai moderne piese de schimb de pe piata, produse atent selectionate dupa criteriul calitatii, fiind primul care ne intereseaza! Aici vei beneficia mereu de cele mai bune produse de pe piata, precum si de cele mai accesibile preturi!

Alege aceasta planetara completa punte Carraro 150192 din promotia noastra curenta si lasa-te surprins in mod placut de pretul ei avantajos!
Ansamblul planetar pe care ti-l propunem este un reper original, produs de Carraro. Planetara completa este formata este formata din ax planetar lung - partea dinspre diferential, cap planetar scurt - partea dinspre reductor (butuc), homocinetica si doua cruci de planetara, incluzand sigurantele. Recomandam schimbarea bucselor si a simeringurilor folosite la intrarea planetarei in carcasa puntii si in fuzeta. Astfel, vei avea o reparatie completa, ce va rezista pentru o perioada de timp extinsa.

Te sustinem temeinic, indiferent de situatia in care te afli! Nu exista defectiuni ireparabile cand ne ai pe noi alaturi de tine.
Datorita anilor de experienta pe care ii avem in spate, nevoile clientilor nu mai sunt secrete pentru noi! Stim din capul locului ce iti trebuie, care este comportamentul adecvat tipologiei de utilaj pe care il detii si care este investitia cea mai potrivita pe termen lung. Serviciul nostru gratuit de consultanta este un ajutor de nadejde! Iti oferim toate detaliile necesare si te indrumam pentru un montaj perfect si un plan personalizat de intretinere pe termen lung pentru echipamentul tau!

In coletul primit de tine vei regasi, pe langa aceasta planetara completa punte Carraro 150192 noua, certificatul de garantie si factura aferenta comenzii tale. Ai acoperire pentru eventualele defecte din fabrica timp de 6 luni.

Te-ai hotarat deja? Perfect! Plaseaza o comanda chiar aici si vei putea monta aceasta planetara completa pentru punte Carraro 150192 pe vehiculul tau in cel mai scurt timp posibil. Iti vom livra piesele dorite prin curier, metoda de plata fiind ramburs. Ai si optiunea de a ridica coletul personal, direct de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti!

Este momentul sa gasesti un profesionist cu experienta care sa poata monta cu stiinta si precizie! O piesa de schimb careia i s-au respectat specificatiile de montaj din partea producatorului poate sa-si extinda cat mai mult perioada de functionare fara probleme. In cazul in care nu ai un mecanic priceput aproape de tine, iti putem pune la dispozitie niste profesionisti cu experienta in domeniu si un atelier mobil performant.

Specificatii tehnice

Planetara lunga:
• Lungime 750 mm;
• Diametru la iesirea din punte masoara 35 mm;
• Diametru la dantura masoara 29.5 mm;
22 de dinti;
• Lungimea danturii de-a lungul axului este de 45 mm.

Planetara scurta:
• Diametrul axului la intrarea in fuzeta este de 45 mm;
• Diametrul axului in capatul danturat este de 44 mm;
• Lungimea axului (fara furca) 244 mm;
• Lungimea axului cu dantura 76 mm;
12 dinti;
• Distanta intre sigurantele de prindere a crucii este de 73 mm;
• Diametrul gaurilor pentru crucea de planetara este de 27mm.

Homocinetica:
• Diametrul pastilei este de 27 mm;
• Distanta dintre centrele a doua cruci de planetara este de 54 mm;
• Latimea totala masoara 96 mm.

Cruce de planetara:
• Lungimea totala masoara 73 mm;
• Diametrul pastilei este de 27 mm.

Codul produsului: 8YEGTAXF-A-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura