Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru punte Carraro 150192

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Punte Carraro 150192
Out Of stock
Descriere
Daca vrei sa simti un suport cu adevarat complet in problemele tehnice ale utilajului tau, bine ai venit! Ne bucuram si stim ca iti putem fi de folos in procesul de imbunatatire al pieselor de transmisie cu acest pivot punte Carraro 150192.
Te poti baza pe depozitul nostru tehnic, unde vei gasi adevarate colectii de piese de schimb de cea mai buna calitate.

Un pivot pentru punte Carraro 150192 este produs intr-un laborator modern, cu ajutorul unor maini pasionate si experimentate. Lucrat cu grija dintr-un metal extrem de rezistent, promite sa aiba o durabilitate excelenta. Face fata socurilor mecanice puternice si tensiunilor si are cea mai mica probabilitate de a se rupe.

Asa cum iti recomandam aceasta piesa de transmisie, iti putem recomanda oricare dintre piesele universului tehnic, pe care il administram cu atat de multa grija!
Suntem foarte atenti la detalii, iar centrul atentiei noastre il reprezinta nevoile clientilor nostri. Atat de incercati de interuperi pe motive tehnice, noi reactionam cu promptitudine pentru ca utilajele voastre sa fie reparate degraba si sa functioneze la capacitatea lor maxima.

Orice defectiune, sau poate chiar imobilizarea utilajului tau, reprezinta pentru noi o alta ocazie de a ne pune in miscare! Putem trimite catre tine, indiferent in ce zona te afli, o echipa de profesionisti, gata sa te scoata din impas.

Poti avea incredere in achizitionarea unui pivot punte Carraro 150192, intrucat el detine o garantie pe o perioada de 6 luni. O vei primi negresit, la primirea coletului, alaturi de factura.
Mai departe, pentru a extinde cat mai mult perioada de functionare a noilor elemente, vorbeste cu noi! Angajatii nostri iti vor oferi toate detaliile de ingrijire, specifice modelului tau.

Poti deveni oricand proprietarul unui pivot pentru punte Carraro 150192, cu un simplu apel telefonic sau facand o comanda on-line, direct din site-ul nostru. Angajatii nostri vor prelua cererea ta si o vor prelucra cat mai rapid, pentru ca tu sa poti primi coletul in aproximativ 24 de ore. Livrarea o putem face in orice zona din tara, iar plata se face chiar la primirea coletului.
Clientii nostri sunt bine veniti si la sediul nostru, pentru a ridica personal comenzile. Cu aceasta placuta ocazie poti sa discuti cu angajatii nostri despre piesele achizitionate, dar si despre particularitatile utilajului tau.

Dupa o experienta atat de intensa in domeniul pieselor de schimb, recomandarea noastra foarte ferma este sa montezi piesele de schimb numai la specialisti.
Mai bine nu sari peste etape!
Efortul este minim, avand in vedere castigurile. Trebuie sa cunosti faptul ca o piesa montata gresit se distruge imediat, iar tu vei fi nevoit sa faci astfel de investitii la nesfarsit.
Montajul este prima investitie si cea mai importanta in extinderea duratei de functionare a pieselor tale.

Specificatii tehnice
- distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm
- diametru bucsa: 35mm
- diametru saiba: 56mm
- inaltime: 62mm
Gresor M6x1

Codul produsului: TUG349N6-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura