Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cap de planetara Kubota CARR-040821

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Kubota CARR-040821
Cod produs
O9ZSUEXD-A
Out Of stock
Descriere
Noi pretuim foarte mult tot ceea ce intensifica forta utilajelor si tot ceea ce iti poate fi folositor in rutina zilnica! Daca vrei sa evoluezi, ar fi bine sa stii ca ai ajuns la locul potrivit, cu oamenii potriviti! Echipa noastra investeste atat de mult in selectia celor mai performante piese de schimb, dar si in consultanta tehnica pe o care o ofera gratuit!
Acest cap planetara Kubota CARR-040821 este una dintre cele mai fiabile si rezistente piese de transmisie, cu foarte bune recomandari din partea utilizatorilor!

Piesele noastre de schimb au o valoare recunoscuta!
Aducem piese de schimb din cele mai mari fabrici din lume, ce au fost proiectate cu responsabilitate si stiinta, de catre cei mai buni ingineri! Acest cap de planetara Kubota CARR-040821 original Carraro este prelucrat dintr-un aliaj metalic dur, tratat termic si imbunatatit, cu cele mai scazute sanse de ruptura!
Rezista conditiilor grele de munca si isi exercita rolul cu eficienta, acela de a asigura cuplul dintre crucea de planetara si pinioanele transmisiei finale.

Avem ceva in plus pentru tine! Serviciul nostru gratuit de consultanta!
De-a lungul experientei am creat valori ce au fost recunoscute de catre partenerii nostri! Rezultatele noastre s-au apropiat mereu sau au depasit asteptarile clientilor, iar ei au beneficiat in tot acest timp de sustinerea noastra temeinica. Serviciul nostru gratuit de consultanta ti se adreseaza si tie, inca din clipa in care ne-ai devenit client!
• Suntem alaturi de tine atunci cand trebuie sa iei o decizie si ne asiguram ca piesa aleasa este perfect compatibila cu utilajul tau
• Iti oferim toate recomandarile necesare, chiar si atunci cand nu stii la cine sa apelezi pentru montaj
• Iti poti crea un plan personalizat de intretinere al utilajului tau
• Te asistam tehnic, chiar si la cele mai ingrijoratoare defectiuni, cum ar fi imobilizarea utilajului tau. In aceasta situatie, venim catre tine pentru a te scoate dinn impas, oferindu-ti reparatii de urgenta, alaturi de echipa noastra de profesionisti colaboratori

Poti sa cumperi relaxat acest cap planetara Kubota CARR-040821, intrucat detine o garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica.

Daca esti hotarat sa achizitionezi un cap planetara Kubota CARR-040821 plaseaza comanda ta catre agentii de vanzari, telefonic, sau direct pe site-ul firmei! Vei primi produsul tau in ziua urmatoare, indiferent in ce zona locuiesti, cu plata la livrare. Daca este mai comod pentru tine asa, poti sa ridici personal coletul tau, direct din sediul nostru.

Un produs de calitate are nevoie de un montaj pe masura! Respectand toate indicatiile agentilor nostri si pe cele ale producatorului, poti asigura o exploatare fara probleme, o perioada indelungata!
Fii atent la elementele conexe, caci si ele au nevoie de imbunatatiri!
Este momentul oportun sa schimbi bucsa si simeringul din fuzeta, daca vrei ca montajul sa fie complet! Pe de alta parte, ar trebui verificata integritatea sigurantei si a saibelor danturate ce se monteaza la capatul danturat al planetarei. In situatia in care acestea prezinta urme de uzura, cel mai corect ar fi sa le inlocuiesti!

Specificatii tehnice:
- Lungime: 215mm
- Numar dinti: 22
- Diametru dantura: 29.5mm
- Diametru ax: 35mm
- Diametru pastila cruce planetara: 27mm

Codul produsului: O9ZSUEXD-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura