Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cap de planetara pentru buldoexcavator Case 860

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 860
Cod produs
409VJWP1-A-RE
Out Of stock
Descriere
Atunci cand iti propui sa remediezi o problema tehnica a utilajului tau, afla ca ACN Piese Utilaje este o platforma tehnica absolut completa! Vei gasi aici cele mai bune idei, cea mai buna inspiratie si fii sigur ca vei avea de a face cu cele mai moderne si fiabile piese de schimb!
In plus, echipa noastra este gata sa te sustina pe parcursul activitatii tale, oferindu-ti consultanta tehnica de calitate, gratuita in acest caz.
Acest cap planetara buldoexcavator Case 860 este o piesa super fiabila, asa ca facem eforturi sa fie disponibila oricand iti trebuie si sa poata fi livrata in orice zona din tara! Avem pe rafturile noastre o asemenea piesa pentru orice utilaj.

Plaseaza acum o comanda! Singura modalitate prin care un produs poate ajunge in depozitul nostru este sa fie un produs de calitate!
Un astfel de cap de planetara pentru buldoexcavator Case 860 este fabricat intr-unul dintre cele mai mari ateliere tehnice din lume, Carraro, si aduce un plus de calitate in ansamblul reductor.
Rolul lui esential - asigura transferul de cuplu intre crucea de planetara si pinioanele transmisiei finale. Face asta super eficient, fiind prelucrat dintr-un aliaj metalic tratat termic si imbunatatit pentru un plus de rezistenta!

Un plus de confort pentru tine, prin serviciul gratuit de consultanta!
Nu este nimic mai incurajator pentru un agricultor sau constructor decat sa se stie asistat temeinic, indiferent pentru ce situatie! Noi aducem un plus de confort in relatia cu clientii si le oferim acestora asistenta noastra, un serviciu gratuit, atat de folositor!
• Te ajutam inca de la primul pas, acela de a lua o decizie corecta! Ne asiguram ca piesa aleasa de tine este una compatibila cu modelul pe care il detii
• Atunci cand vrei sa beneficiezi de servicii calificate pentru montaj si nu stii la cine sa apelezi, te putem ajuta cu cateva recomandari sigure
• Atunci cand te hotarasti sa afli cate ceva nou despre utilajul tau, iti oferim posibilitatea de a-ti stabili un plan personalizat de intretinere al lui
• Atunci cand ai defectiuni, te asistam tehnic, chiar si la fata locului, daca situatia o cere. Indiferent in ce zona te afli, venim la tine cu echipa noastra de profesionisti colaboratori pentru reparatii de urgenta

Acest cap planetara buldoexcavator Case 860 este o piesa ce merita toata increderea ta, intrucat se livreaza alaturi de un certificat de garantie valabil pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Daca te-ai hotarat sa cumperi acum o semiplanetara buldoexcavator Case 860 plaseaza o comanda! Poti face asta telefonic, sau poti inregistra cererea ta direct pe site! Vei primi produsul in 24 de ore, oriunde in tara, cu plata ramburs, sau il poti ridica personal, direct din sediul nostru, alegerea iti apartine!

Un montaj corect asigura piesei de schimb o exploatare fara probleme, mult mai indelungata decat orice garantie. In acest caz, asigura-te ca persoana care executa montajul este un profesionist cu experienta! Fii responsabil si cauta exclusiv un mediu optim in care sa-ti expui utilajul, precum cel al unui atelier de specialitate.
Elementele conexe au si ele nevoie de un plus de atentie!
Este cel mai bun moment pentru a schimba bucsa si simeringul din fuzeta, pentru un montaj complet! Verifica, de asemenea, siguranta si saibele danturate ce se monteaza la capatul danturat al planetarei! Daca au semne de uzura, cel mai corect ar fi sa le inlocuiesti!

Specificatii tehnice:

- Lungime: 215mm
- Numar dinti: 22
- Diametru dantura: 29.5mm
- Diametru ax: 35mm
- Diametru pastila cruce planetara: 27mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura