Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cap de planetara pentru buldoexcavator Case 590SLE

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 590SLE
Cod produs
0SWR6VO3-A
Out Of stock
Descriere
Ne place sa avem un aport consistent in afacerea ta, mijlocind cele mai bune piese de schimb de pe piata, dar oferindu-ti si cele mai pretioase informatii despre ce ai putea face cu ele! Adevarul este ca depozitul nostru este un adevarat univers tehnic, o solutie permanenta pentru tine, indiferent care este scopul tau sau ce defectiune vrei sa remediezi.
Acest cap planetara buldoexcavator Case 590SLE este o piesa absolut necesara, dar avem pe rafturi piese pentru orice utilaj agricol si de constructii! Pe aceasta o vei regasi permanent pe stocul nostru si iti poate fi livrata oricand, indiferent in ce zona te afli!

Plaseaza o comanda! Avem piese de schimb super fiabile!
Pentru a le distribui, echipa noastra face o selectie foarte drastica a pieselor de schimb! Daca au ajuns in depozitul nostru, inseamna ca sunt fabricate cu atentie, de catre cei mai buni ingineri din lume! In acest caz, un astfel de cap de planetara pentru buldoexcavator Case 590SLE este prelucrat dintr-un aliaj metalic dur, tratat termic si imbunatatit pentru rezistenta! Piesa de schimb are un rol esential in ansamblul reductor, fiind responsabila pentru cuplul dintre crucea de planetara si pinioanele de butuc.

Cere agentilor nostri toate detaliile si roaga-i sa te asiste, indiferent de problema!
Echipa noastra manifesta un comportament foarte atasat de clienti. Ne apropiem de nevoile tale, intrucat ele nu mai sunt un secret pentru noi! Experienta ne-a invatat cat de multa nevoie de asistenta tehnica are un muncitor agricultor sau constructor, asa ca trecem la treaba!
• Te ajutam sa faci selectia cea mai buna si ne asiguram ca piesa de schimb este perfect compatibila cu utilajul tau
• Te informam de fiecare data cand trebuie sa fii atent la anumite detalii si avem cele mai bune recomandari, inclusiv pentru montaj
• Suntem dispusi sa te ajutam sa-ti stabilesti un plan personalizat de intretinere al utilajului tau
• Atunci cand ai defectiuni, fie ele usoare, fie ele ingrijoratoare, te putem asista tehnic. Venim catre tine pentru interventie de urgenta, daca utilajul tau este imobilizat, indiferent in ce zona te afli

Acest cap planetara buldoexcavator Case 590SLE detine un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni! Certificatul iti este oferit la primirea coletului, alaturi de factura, si poate fi folosit atunci cand apar defectiuni din fabrica!
Acestea sunt cazuri extrem de rare, insa trebuie sa ai la cunostinta faptul ca, indiferent de situatie, vom gasi impreuna o solutie convenabila pentru tine!

Daca esti hotarat sa achizitionezi o semiplanetara buldoexcavator Case 590SLE ai putea sa plasezi comanda ta direct la telefon, unuia dintre agentii nostri de vanzari! Gasesti contactele afisate pe aceasta pagina! Poti, la fel de usor, sa inregistrezi cererea ta direct pe site.
Noi livram degraba, iar tu intri in posesia produsului tau in aproximativ 24 de ore, oriunde in tara, cu plata ramburs. Poti sa ridici si personal coletul tau, direct din sediul nostru!

Fii responsabil si vei vedea ca in acest mod asiguri o perioada de exploatare fara probleme a piesei de schimb! Apeleaza la un atelier de specialitate si fii sigur ca persoana care executa montajul este un profesionist cu experienta!
Inlocuieste si elementele conexe, daca situatia o impune!
Pentru ca montajul sa fie complet si sigur, schimba bucsa si simeringul din fuzeta! Fii atent la siguranta si la saibele danturate ce se monteaza la capatul danturat al planetarei, intrucat nu pot fi lasate asa, daca au semne de uzura. In acest caz, ar trebui inlocuite si ele!

Specificatii tehnice:
- Lungime: 215mm
- Numar dinti: 22
- Diametru dantura: 29.5mm
- Diametru ax: 35mm
- Diametru pastila cruce planetara: 27mm

Codul produsului: 0SWR6VO3-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura