Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pinion planetar pentru buldoexcavator Case 595LPS

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 595LPS
Cod produs
PTSMBAW9-A-MI
Out Of stock
Descriere
Daca ti-ai dorit sa aduci utilajul tau la capacitatea lui maxima de functionare, iar pe tine la o mai buna rutina de munca, atunci bine ai venit! Suntem gata sa raspundem provocarilor si sa gasim cele mai bune solutii pentru tine! Succesul nu vine singur, iar pentru acest caz nu ti-ar strica o mana de ajutor! Acum iti propunem acest pinion planetar buldoexcavator Case 595LPS - o piesa excelent prelucrata, ce primeste nenumarate recomandari si se bucura de foarte multe solicitari din partea muncitorilor!

Pinion planetar buldoexcavator Case 595LPS-Piesele noastre sunt o investitie sigura! Cumpara de aici si ai sa te convingi!
Aducem produse din cele mai bune ateliere de creatie tehnica din lume, administrate de cei mai buni ingineri. Acest pinion este prelucrat dintr-un aliaj metalic de inalta calitate, tratat termic si imbunatatit pentru o mai mare performanta! Are rolul de a transfera cuplul dintre planetara si coroana transmisiei finale in ansamblul reductor!

Serviciul gratuit de consultanta, o metoda excelenta de progres!
Un ingredient important in formula succesului este ca dovedim constant un interes fenomenal pentru nevoile clientilor nostri. Comunicarea temeinica si atasamentul fata de ei in situatiile ce ii provoaca ne-au facut sa devenim cei mai activi asistenti tehnici.
Te ajutam sa alegi corect piesa de schimb, ne asiguram impreuna ca este perfect compatibila cu modelul tau
Iti oferim, la cererea ta, toate informatiile necesare si te orientam catre cei mai buni profesionisti in situatia in care ai nevoie de montaj
Stabilim impreuna un plan personalizat de intretinere, pe termen lung, al utilajului tau
Ne implicam imediat cand ai nevoie de reparatii de urgenta, in cele mai neplacute situatii, indiferent in ce zona te afli.
Acest pinion planetar buldoexcavator Case 595LPS este pe lista pieselor ce pot fi cumparate cu maximum de incredere, intrucat este livrat alaturi de un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica.
Daca te-ai hotarat sa cumperi acest  pinion planetar buldoexcavator Case 595LPS plaseaza comanda ta catre agentii nostri, telefonic sau direct pe site. Vei primi produsul cat mai curand, intrucat ne face placere sa ne grabim cu expedierea! In general, coletele noastre sunt livrate in 24 de ore, oriunde in tara, cu plata la livrare. Te asteptam si la depozitul nostru daca iti doresti sa ridici personal comenzile tale!
Recomandam cu fermitate sa apelezi la un profesionist care a mai asamblat si alte transmisii finale! Un montaj ce respecta toate indicatiile producatorului, facut cu stiinta si precizie sporita, asigura o perioada de exploatare fara probleme!
Este timpul si pentru evaluarea elementelor conexe!
Capul de planetara si coroana transmisiei finale trebuie si ele verificate, intrucat nu pot fi lasate in ansamblu cu semne clare de uzura. In acest caz, ar trebui inlocuite. Simeringurile, oringurile si acele de rulmenti ar trebui si ele verificate!

Specificatii tehnice:

• Diametrul interior: 49mm
• Diametrul exterior: 101mm
• Inaltime: 46mm
• Dantura: 31 de dinti
Trimite mesaj
Din Gura in Gura