Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pinion pentru punte Carraro 134237

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 134237
Cod produs
D9ZU6IJF-A-MI
Out Of stock
Descriere
In cadrul depozitului nostru - o adevarata platforma tehnica - vei gasi intotdeauna tot ce iti doresti! Oricare ar fi defectiunea sau scopul tau, te asistam din prima clipa, intrucat obiectivul nostru este sa te ajutam sa obtii rezultate concrete! Acest pinion punte Carraro 134237 face parte din ansamblul reductor si este un element de care vei avea intotdeauna nevoie atunci cand vrei sa aduci imbunatatiri transmisiei finale.
Cu cat mai multe beneficii primeste clientul nostru, cu atat mai aproape suntem de scopul stabilit, de aceea mizam pe calitate inalta! Acest pinion pentru punte Carraro 134237 este fabricat in cadrul celui mai performant atelier de creatie tehnica! Prelucrat fiind dintr-un aliaj metalic tratat termic si extrem de dur, este din capul locului un element extrem de rezistent la conditii grele de munca si socuri mecanice.

Pinion punte Carraro 134237- piese de calitate, la fiecare pas!
Produsul prezentat acum este un model original Carraro, prelucrat fara cusur de cei mai buni specialisti. Vei avea nevoie de un pinion de butuc nou atunci cand dantura se deterioreaza din cauza uzurii pinioanelor, sau atunci cand patrund obiecte straine (cum ar fi role are rulmentilor) la contactul dintre coroana si pinioane. Se poate produce si spargerea piesei datorita socurilor mecanice. Cu pinionul de butuc pe care ti-l recomandam toate aceste manifestari vor disparea pentru mult timp, vei asigura o functionare perfecta ansamblului transmisiei finale!

Serviciul gratuit de consultanta - un colac de salvare!
Printre atatea piese de schimb, angajatii nostri sunt piesa de rezistenta a depozitului nostru. Prin disponibilitatea si ajutorul real pe care ti-l ofera, vei trece cu bine peste orice provocare! Serviciul nostru gratuit de consultanta este ca un colac de savare atunci cand te afunzi in provocari carora nu stii cum sa le tii piept. Noi te ajutam inca de la primul apel, facem o identificare coerenta, te ajutam sa-ti cunosti utilajul, sa-i oferi o intretinere personalizata si sa il expui unor profesionisiti pentru montaj! Pe scurt, iti oferim o experienta completa!
Acest pinion punte Carraro 134237 are cele mai scazute sanse sa se defecteze pe perioada garantiei, iar cu un plus de intretinere, va functiona fara probleme timp indelungat! Detine un certificat pe o perioada de 6 luni, care iti va fi inmanat la livrarea produsului, alaturi de factura, si pe care il poti folosi la defectiunile din fabrica!
Daca te-ai hotarat sa achizitionezi un pinion punte Carraro 134237 plaseaza comanda ta catre agentii nostri printr-un simplu apel telefonic. Ai putea, de asemenea, sa inregistrezi cererea ta pe site-ul firmei. Expedierea se face, de regula, extrem de rapid, iar tu intri in posesia coletului tau in aproximativ 24 de ore, oriunde in tara, cu plata ramburs.  Daca iti doresti sa ridici personal produsele tale, te asteptam cu drag la sediul nostru.
Recomandam ca montajul sa fie realizat de o persoana experimentata, care a mai asamblat transmisii finale. Pozitionarea corecta a tuturor pieselor din angrenaj, lubrifierea si etansarea ansamblului reductor pot asigura o durata de exploatare fara probleme pentru o perioada mult mai mare decat cea acoperita de garantie. Daca ai nevoie, iti putem face legatura cu mecanicii-parteneri ai firmei care au ateliere mobile si pot remedia orice defectiune chiar in punctul tau de lucru.
Elemente conexe necesare pentru ca montajul sa fie optim:
In cazul in care dantura era deteriorata se recomanda si verificarea capului de planetara si a coroanei, si inlocuirea acestora, daca se pot observa deteriorari. De asemenea, se recomanda refacerea etanseitatii transmisiei finale folosind simeringuri si oringuri noi. Se impune si verificarea acelor de rulmenti, pentru a asigura o functionare cu o frecare cat mai mica.

Specificatii tehnice:

• Diametrul interior: 49mm
• Diametrul exterior: 101mm
• Inaltime: 46mm
• Dantura: 31 de dinti

Codul produsului: D9ZU6IJF-A-MI
Trimite mesaj
Din Gura in Gura