Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana de butuc Venieri 243.0.018

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Venieri 243.0.018
Cod produs
2WN0F94V-A
Out Of stock
Descriere
Iata un depozit utilat cu piese de ultima generatie, unde vei gasi, la preturi avantajoase, absolut tot ce ti-ai dorit pentru imbunatatirea activitatii tale de productie!
Realitatea este ca suntem extrem de implicati in utilarea acestui univers tehnic, pe care il administram cu atat de multa pasiune!
Aceasta coroana Venieri 243.0.018 este o piesa fiabila, super bine cotata si inregistreaza nenumarate solicitari catre muncitori din intreaga tara!

Produsele noastre creeaza dependenta! Cere o oferta sa te convingi!
Provenite din cele mai performante fabrici din lume, piesele de schimb pe care le gazduim indeplinesc in primul rand conditia performantei si rezista timp indelungat. Sunt, astfel o investitie buna pe termen lung!
Aceasta coroana de butuc Venieri 243.0.018 este prelucrata cu responsabilitate dintr-un aliaj metalic tratat termic si rezista extrem de bine la socuri, fara a se sparge! Rolul ei in interiorul angrenajului din care face parte (in acest caz, cel al transmisiei finale) este ca sporeste cuplul si ofera o miscare de rotatie optima a pinioanelor!

Serviciul nostru gratuit de consultanta! Un plus pentru tine si afacerea ta!
Angajatii nostri manifesta un interes permanent pentru nevoile tale si sunt pregatiti sa raspunda cu promptitudine tuturor solicitarilor!
• Alaturi de noi vei fi sigur ca ai ales o piesa perfect compatibila cu modelul pe care il detii
• Primesti recomandari, sfaturi si cele mai sigure contacte pentru montaj
• Stabilesti un plan personalizat de intretinere al utilajului tau
• Primesti asistenta tehnica de urgenta atunci cand utilajul tau are defectiuni ingrijoratoare. Suntem dispusi sa venim catre tine, oricare ar fi zona in care te afli! Alaturi de echipa noastra utilajul tau va fi pus in miscare!
Aceasta coroana Venieri 243.0.018 detine o garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica, asa ca poti sa achizitionezi relaxat produsul!

Daca te-ai hotarat sa cumperi o asemenea coroana Venieri 243.0.018 originala plaseaza comanda ta catre agentii nostri, telefonic sau direct pe site-ul firmei! Noi facem o expediere cat mai rapida catre tine, iar produsul va ajunge in localitatea ta in aproximativ 24 de ore, oriunde in tara, cu plata la livrare!
Daca iti doresti sa ridici personal comanda ta, te asteptam cu drag direct la sediul nostru!

Este momentul sa te orientezi catre un atelier de specialitate, intrucat ai nevoie de un profesionist care sa mai fi asamblat si alte transmisii finale! Pozitionarea corecta a tuturor pieselor din angrenaj, lubrifierea si etansarea ansamblului reductor pot asigura o durata de exploatare fara probleme, iar investitia ta va fi astfel, validata!
Se recomanda inlocuirea si a elementelor conexe!
Cu acest prilej, fii atent si la elementele conexe (pinioane planetare, simeringuri, oringuri), intrucat ar fi cel mai bun moment sa le inlocuiesti! Nu este indicat sa le lasi cu urme de uzura, mai ales acum, cand schimbi coroana de butuc.

Specificatii tehnice:
• Dantura: 60 dinti
• Diametrul interior masurat din varful dintelui: 175mm
• Diametrul interior masurat de la baza dintelui: 182mm
• Diametrul exterior 202mm
• Inaltimea totala: 55mm
• Inaltimea danturii: 39mm

Codul produsului: 2WN0F94V-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura