Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana Manitou 602086

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Manitou 602086
Cod produs
NRMU1CAF-A
Out Of stock
Descriere
Depozitul nostru este o platforma tehnica super bine utilata si ingrijita cu stiinta si pasiune! La noi vei gasi absolut orice iti trebuie pentru imbunatatirea activitatii de productie! Fie ca ai nevoie de recomandari, suport tehnic, fie ca esti interesat de o intretinere personalizata pe termen lung a utilajului tau, ai ajuns la echipa potrivita!
Aceasta coroana Manitou 602086 este disponibila oricand pe stocul nostru si poate fi livrata in orice zona din tara!

Poti sa te increzi linistit in calitatea produselor si a serviciilor noastre! Cumpara de aici!
Aducem piese de schimb din cadrul celor mai performante fabrici din lume, precum si aceasta coroana de butuc Manitou 602086 - fabricata cu responsabilitate!
Rolul ei cel mai important este acela de a spori cuplul in cadrul angrenajului de transmisie finala si il executa excelent! Se comporta foarte bine la socuri mecanice si tensiunile unei zile intense de munca, fara riscul de a se sparge. De altfel, este prelucrata dintr-un material de inalta calitate, un aliaj metalic tratat termic si testat in laborator, pentru siguranta utilizatorilor!

Oferim un plus de suport in evolutia ta la munca!
Dincolo de calitatea categorica a produselor noastre, clientii nostri primesc ceva in plus: atasamentul nostru fata de nevoile lor! Alaturi de noi beneficiezi permanent de asistenta, prin serviciul gratuit de consultanta, ce ti se adreseaza si tie, inca de cand ai devenit clientul nostru!
• Te ajutam sa alegi o piesa perfect compatibila cu modelul tau
• Iti oferim orice informatie, insa trebuie sa ne soliciti in acest sens! Avem extrem de multe recomandari pentru tine, dar cel mai mult te vor ajuta contactele noastre sigure pentru montaj
• Suntem dispusi sa initiem alaturi de tine un plan personalizat de intretinere al utilajului tau
• Suntem gata sa te ajutam cu reparatii de urgenta la fata locului, in situatiile in care utilajul tau este imobilizat pe teren. Oriunde ai fi, stai fara grija, caci echipa noastra poate veni catre tine

Aceasta coroana butuc Manitou 602086 este pe lista pieselor de incredere, intrucat detine o garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica!
O astfel de coroana Manitou 602086 originala poate fi achizitionata imediat, cu un simplu apel telefonic catre agentii nostri! Ai putea, la fel de usor, sa inregistrezi o cerere pe site-ul firmei! Noi ne ocupam imediat de expediere, iar tu primesti produsul in cel mai scurt timp, oriunde ai fi, cu plata la primirea coletului!
Daca iti doresti sa ne vizitezi, poti sa ridici si personal comenzile tale, direct din sediul nostru!

Montajul este un capitol destul de controversat, insa foarte simplu de realizat daca apelezi la profesionisti! Asigura-te, in acest caz, ca persoana care executa aceasta manevra a mai asamblat transmisii finale si cu alte ocazii. Aplicate perfect in angrenajul lor, piesele trebuie lubrifiate corespunzator si, in cele din urma, ansamblul reductor trebuie etansat eficient!
Asigura-te ca nu exista urme de uzura si pe la elementele conexe!
Pinioanele planetare, simeringurile si oringurile trebuie si ele inlocuite! Acesta este cel mai bun moment!

Specificatii tehnice:
• Dantura: 60 dinti
• Diametrul interior masurat din varful dintelui: 175mm
• Diametrul interior masurat de la baza dintelui: 182mm
• Diametrul exterior 202mm
• Inaltimea totala: 55mm
• Inaltimea danturii: 39mm

Codul produsului: NRMU1CAF-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura