Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana Landini 3694599M1

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Landini 3694599M1
Cod produs
1SGTY3MK-A
Out Of stock
Descriere
Alaturi de noi iti poti cunoaste mai bine utilajul, iar piesele de schimb pe care le gazduim fii sigur ca merita increderea ta deplina, intrucat respecta cele mai bune standarde de pe piata.
Aceasta coroana Landini 3694599M1 este extrem de fiabila si renumita pentru rezistenta de care da dovada! Facem eforturi ca tu sa o regasesti permanent pe stoc, pentru a te putea folosi de ea ori de cate ori situatia o impune!

Avem cele mai moderne si fiabile piese de schimb de pe piata! Cere acum o oferta sa te convingi!
Aceasta coroana de butuc Landini 3694599M1 este conceputa in cadrul celui mai bine cotat atelier tehnic din lume, un mediu extrem de dinamic, aflat in grija celor mai talentati ingineri. Coroana de butuc are un rol foarte clar, ofera angrenajului din care face parte (cel al transmisiei finale) un cuplu sporit si o sustinere sigura. Este conceputa pentru a rezista cat mai mult timp fara riscurile de a se sparge, dintr-un aliaj metalic de inalta calitate, tratat termic!

Alaturi de noi primesti ceva in plus!
Suntem extrem de mult orientati catre rezultate concrete! In plus, avem o slabiciune pentru domeniul agriculturii si al constructiilor in care ne dorim sa fim implicati! Utilajele compenseaza destul de mult forta de munca destul de redusa! In acest caz, oferim clientilor nostri serviciul nostru gratuit de consultanta, extrem de folositor pentru imbunatatirea capacitatii de munca!
• Asistenta la selectia eficienta a piesei de schimb
• Suport pentru montaj
• Suport pentru intretinerea personalizata a utilajului
• Suport tehnic pentru reparatii de urgenta, chiar si la fata locului! Indiferent in ce zona te afli, daca utilajul tau are nevoie de noi, venim catre tine pentru a-l pune in miscare!

Aceasta coroana Landini 3694599M1 este o piesa de maxima incredere, intrucat detine un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica.

Daca te-ai hotarat sa cumperi aceasta coroana butuc Landini 3694599M1 originala ar fi bine sa te sfatuiesti cu angajatii nostri, pentru a fi sigur ca piesa este 100% compatibila cu modelul pe care il detii. Comenzile se plaseaza telefonic sau direct in site-ul firmei, iar expedierea se face imediat. Tu primesti produsul in aproximativ 24 de ore, oriunde in tara, cu plata ramburs.
Poti sa ridici si personal comenzile tale, direct din sediul nostru de pe langa Bucuresti!

Atunci cand trebuie sa montezi o coroana reductor, ai grija sa apelezi la un profesionist care a mai asamblat transmisii finale si cu alte ocazii. Este nevoie de precizie la pozitionarea exacta a pieselor in angrenaj, la lubrifierea lor si, in sfarsit, etansarea ansamblului reductor. In acest fel, respectand toate indicatiile, piesa va putea sa functioneze la capacitatea ei maxima, mai mult timp.

Elementele conexe sunt, si ele, la fel de importante!
Ar fi cel mai potrivit moment sa inlocuiesti elementele conexe, intrucat, de cele mai multe ori, acestea prezinta urme de uzura! In acest caz, pinioanele, simeringurile si oringurile asteapta sa fie verificate!

Specificatii tehnice:
• Dantura: 60 dinti
• Diametrul interior masurat din varful dintelui: 175mm
• Diametrul interior masurat de la baza dintelui: 182mm
• Diametrul exterior 202mm
• Inaltimea totala: 55mm
• Inaltimea danturii: 39mm

Codul produsului: 1SGTY3MK-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura