Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana de butuc JLG 7028431

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JLG 7028431
Cod produs
ELX3MH9J-A
Out Of stock
Descriere
Bine ai venit pe pagina unuia dintre cele mai bune produse din categoria pieselor de transmisie, aceasta coroana JLG 7028431 - este cea mai buna solutie pentru utilajul tau! Alaturi de noi vei face o treaba excelenta, intrucat depozitul nostru iti pune la dispozitie o colectie de piese de schimb de ultima generatie, insa echipa noastra te invata si ce sa faci cu ele. Alaturi de noi vei putea sa-ti imbunatatesti zilele de munca si sa eviti intreruperile enervante din pricina defectiunilor!

Cumpara de la noi! Produsele noastre sunt cea mai buna investitie pe termen lung!
Aceasta coroana de butuc JLG 7028431 este un element original, o creatie foarte interesanta provenita din atelierul Original Carraro, un univers tehnic in plina ascensiune.
Este imbunatatita, dintr-un material de inalta calitate, un aliaj metalic ce a fost tratat termic si testat in laborator pentru siguranta utilizatorilor! Superputerea ei in angrenajul transmisiei finale este ca ofera acestuia un cuplu sporit si asigura o miscare de rotatie optima a pinioanelor planetare.

O echipa de nadejde, tot timpul la dispozitita ta!
Noi vrem sa sustinem cu adevarat muncitorii din agricultura si constructii, asa ca toti clientii nostri devin, de fapt, companionii nostri de lung parcurs. Consultanta noastra (gratuita, in acest caz) ii ajuta pe toti sa evolueze si creeaza dependenta in activitatea de productie.
• Ia cea mai buna decizie, noi te asistam pentru a fi siguri ca alegi o piesa compatibila cu modelul tau!
• Informeaza-te, vorbeste cu noi despre orice, solicita recomandari, dar cel mai mult, ai grija unde montezi! Noi iti putem oferi cateva variante
• Planifica-ti o metoda de intretinere a utilajului tau! Poti sa faci asta alaturi de noi!
• Daca esti imobilizat pe teren sau pur si simplu ai o defectiune ce necesita asistenta tehnica la fata locului, apeleaza-ne! Indiferent in ce zona te afli, noi venim catre tine pentru a remedia situatia!

Aceasta coroana de butuc JLG 7028431 este o piesa in care iti poti pune toata increderea, detine un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica! Fii sigur ca, daca apar incidente, vom gasi impreuna o rezolvare in favoarea ta!

Daca vrei sa cumperi o coroana butuc JLG 7028431 originala plaseaza o comanda catre agentii nostri, telefonic sau direct in site-ul firmei. Noi ne ocupam de o expediere cat mai rapida, iar tu primesti produsul in aproximativ 24 de ore, oriunde te-ai afla, cu plata ramburs.
Poti sa ridici si personal produsele tale, asa ca te asteptam la sediul nostru de pe langa Bucuresti!

Apeleaza cu incredere la serviciile unui profesionist, insa te rugam sa te asiguri ca acesta a mai asamblat transmisii finale si cu alte ocazii. Piesele trebuie pozitionate perfect in angrenaj, iar lubrifierea si etansarea ansamblului reductor, participa de asemenea la sanatatea pe termen lung a piesei.
Acorda atentie si elementelor conexe!
Elementele conexe ar trebui si ele inlocuite, asa ca acorda-le o sansa, este o ocazie perfecta! In acest caz vorbim despre pinioanele planetare, simeringuri si oringuri!

Specificatii tehnice:
• Dantura: 60 dinti
• Diametrul interior masurat din varful dintelui: 175mm
• Diametrul interior masurat de la baza dintelui: 182mm
• Diametrul exterior 202mm
• Inaltimea totala: 55mm
• Inaltimea danturii: 39mm

Codul produsului: ELX3MH9J-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura