Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana de butuc Hydrema 593268

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Hydrema 593268
Cod produs
5RQ3IESZ-A
Out Of stock
Descriere
Depozitul este cartea noastra de vizita, reprezinta experienta si determinarea noastra, ambitia de a selecta cele mai performante piese de schimb de pe piata! Scopul nostru este sa te putem ajuta concret in activitatea de productie, iar tu sa scapi de nenumaratele intreruperi de la munca.
Aceasta coroana Hydrema 593268 este o piesa de ultima ora, super bine cotata in categoria ei, fabricata in cadrul atelierului Original Carraro.

Cere acum o oferta! Aducem pe stoc numai piese de ultima generatie, super rezistente si fiabile!
Nu ne putem dezice de la propriile obiceiuri, produsele pe care le gazduim trebuie sa indeplineasca in primul rand conditia calitatii. Trebuie, de asemenea, sa fie suficient de moderne pentru a usura munca ta!
Aceasta coroana de butuc Hydrema 593268 este prelucrata de catre o echipa de ingineri cu experienta, dintr-un aliaj metalic de inalta calitate, tratat termic. Are un rol esential in angrenajul transmisiei finale: ofera acestuia un cuplu sporit si asigura o miscare de rotatie in siguranta a pinioanelor planetare!

Suntem „in garda” pentru a raspunde solicitarilor tale!
Serviciul nostru gratuit de consultanta ti se adreseaza inca din momentul in    care ai devenit clientul nostru! Stim cat de mult inseamna pentru activitatea ta sa te simti temeinic asistat tehnic si sa eviti intreruperile de la munca, acele momente care te fac sa pierzi si timp, si bani, si energie.
• Noi suntem dispusi sa te asistam chiar din momentul in care trebuie sa faci selectia piesei de schimb, pentru a ne asigura ca aceasta este perfect compatibila cu modelul pe care il detii
• La noi vei gasi intotdeauna o multime de sfaturi, recomandari si, cel mai important, contacte sigure pentru montaj
• Alaturi de noi vei putea sa iti stabilesti un plan personalizat de intretinere al utilajului tau!
• Suntem gata sa intervenim pentru reparatii de urgenta in cele mai dificile momente, cum ar fi atunci cand esti imobilizat in mijlocul zilei de munca! Echipa noastra de profesioniti colaboratori te va asista tehnic la fata locului, indiferent in ce zona te afli!

Aceasta coroana de butuc Hydrema 593268 detine un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica, asa ca o poti achizitiona relaxat, intrucat nu vei avea probleme cu ea.

Daca te-ai hotarat sa cumperi o coroana Hydrema 593268 si esti sigur ca piesa este 100% compatibila, plaseaza comanda ta catre agentii de vanzari, apeland unul dintre numerele afisate pe aceasta pagina. Daca preferi varianta online, atunci inregistreaza cererea ta direct in site-ul firmei. Noi ne grabim sa facem expedierea, iar tu vei primi produsul cat mai curand, in 24 de ore, oriunde in tara, cu plata ramburs. Daca vrei sa ridici personal produsele, te asteptam la sediul nostru!

Urmeaza pasul cel mai important catre procesul de intretinere al noii tale achizitii! Ar fi minunat ca persoana care monteaza o coroana de butuc sa mai fi asamblat si alte transmisii finale pana acum. Operatiunea este destul de complicata, necesita o atentie deosebita la pozitionarea elementelor in ansamblu. Lubrifierea si in cele din urma etansarea ansamblului reductor pot asigura o durata de exploatare fara probleme!
Inlocuieste si elementele conexe, cu aceasta ocazie!
Elementele conexe necesita si ele un plus de atentie, asa ca profita de acest moment oportun pentru a le inlocui. Este vorba despre pinioane, simeringuri si oringuri! De cele mai multe ori si acestea prezinta semne de uzura!

Specificatii tehnice:
• Dantura: 60 dinti
• Diametrul interior masurat din varful dintelui: 175mm
• Diametrul interior masurat de la baza dintelui: 182mm
• Diametrul exterior 202mm
• Inaltimea totala: 55mm
• Inaltimea danturii: 39mm

Codul produsului: 5RQ3IESZ-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura