Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana pentru incarcator frontal Caterpillar 908

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 908
Cod produs
YNUXZBJL-A
Out Of stock
Descriere
In situatia in care nu ne cunosti foarte bine, sa stii ca depozitul ACN Piese Utilaje este un adevarat univers tehnic, ce-ti pune la dispozitie orice ai putea avea nevoie pentru a evita intreruperile si pentru a deveni mai eficient! Scopul nostru cel mai important este ca tu sa constati rezultate concrete ale colaborarii cu noi, iar pentru aceasta iti oferim consultanta tehnica la tot pasul!

Acum iti oferim detalii despre aceasta coroana incarcator frontal Caterpillar 908 - o creatie etalon a categoriei din care face parte, recunoscuta si solicitata pentru fiabilitatea si rezistenta de care da dovada!

Cumpara de aici, facem o selectie drastica a produselor pe care le gazduim, respectand principiul calitatii!
Aceasta coroana pentru incarcator frontal Caterpillar 908 este un produs original, conceput intr-un atelier de creatie tehnica extrem de bine dotat - Original Carraro!
Alaturi de cei mai buni ingineri, aceasta coroana de butuc este prelucrata responsabil dintr-un aliaj metalic super dur, asa ca are cele mai scazute sanse de a se sparge. Are o supercalitate - ofera un cuplu sporit in angrenajul sistemului de transmisie finala.

Serviciu de consultanta gratuita ce ti se adreseaza, in mod special!
Unul dintre lucrurile ce ne diferentiaza de restul pietei este atasamentul nostru fata de clienti! Intelegem foarte bine nevoia ta de a fi permanent asistat tehnic asa ca, daca vrei sa afli mai multe lucruri despre propriul tau utilaj, cere cu indrazneala ajutorul!
• Suntem pregatiti sa te ajutam sa alegi piesa perfect compatibila cu modelul pe care il detii
• Alaturi de noi primesti cele mai bune recomandari si contacte sigure pentru un montaj perfect
• Te ajutam sa stabilesti un plan personalizat de intretinere pe termen lung al utilajului tau
• Daca esti in incurcatura si utilajul tau a ramas imobilizat in mijlocul unei zile de munca, actionam imediat ce ne soliciti ajutorul! Indiferent in ce zona te afli, trimitem catre tine o echipa de profesionisti care sa-ti ofere asistenta tehnica la fata locului

Aceasta coroana de butuc incarcator frontal Caterpillar 908 detine o garantie ce se extinde pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica. Certificatul il primesti la livrarea coletului si poate fi folosit in situatiile neplacute, desi sunt foarte putin probabile. Trebuie sa stii ca alaturi de noi vei reusi sa gasesti o rezolvare in favoarea ta!

Apeleaza telefonic agentii nostri sau inregistreaza o cerere direct in site-ul nostru. Noi prelucram datele tale in cel mai scurt timp si livram o coroana incarcator frontal Caterpillar 908 catre tine, indiferent care este destinatia. Vei putea primi produsul cerut in aproximaiv 24 de ore, cu plata la primirea coletului.
Daca iti doresti sa ridici personal comenzile, te asteptam direct la sediul nostru de pe langa Bucuresti.

O investitie inteligenta presupune sa ingrijesti piesele de schimb inca de la montaj. De fapt, acesta este pasul cel mai important, intrucat viata lor depinde de cat de bine au fost ele implementate. Ai grija ca omul care se ocupa de asta sa fie un profesionist care a mai asamblat transmisii finale!
Nu uita, de asemenea, de elementele conexe!
Pentru un montaj optim, ar fi momentul cel mai bun sa verifici si pinioanele planetare, simeringurile si oringurile. In cazul in care acestea prezinta semne de uzura, cel mai bine ar fi sa le inlocuiesti!

Specificatii tehnice:
• Dantura: 60 dinti
• Diametrul interior masurat din varful dintelui: 175mm
• Diametrul interior masurat de la baza dintelui: 182mm
• Diametrul exterior 202mm
• Inaltimea totala: 55mm
• Inaltimea danturii: 39mm

Codul produsului: YNUXZBJL-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura