Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana pentru incarcator frontal Caterpillar 906

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 906
Cod produs
NILWJAVR-A
Out Of stock
Descriere
Cele mai performante piese de schimb si cele mai potrivite consumabile pentru utilajul tau le gasesti aici. Avem, fara exceptie, orice ti-ar putea fi de folos in activitatea de productie si iti oferim, cu tot dragul, informatii despre cum pot fi acestea mai bine implementate!
Aceasta coroana incarcator frontal Caterpillar 906 este o creatie originala, fabricata intr-un atelier marca Original Carraro! Produsul este disponibil oricand pentru tine si poate fi livrat rapid, in orice zona din tara.

Cumpara cu incredere de aici! La noi vei gasi intotdeauna cele mai moderne produse de pe piata!
Aceasta coroana pentru incarcator frontal Caterpillar 906 este un etalon in categoria pieselor de transmisie, un reductor perfect pentru angrenajul transmisiei finale!
Rolul ei, prin exceptie, este sa asigure un cuplu sporit si o face intr-un mod super eficient, rezistand socurilor si conditiilor grele de munca! Este prelucrata dintr-un aliaj metalic extrem de dur, asa ca are cele mai scazute sanse de ruptura.

Primesti serviciul gratuit de consultanta, atat de folositor in activitatea de productie!
Practic vei fi permanent relaxat si intotdeauna se va gasi un angajat gata sa raspunda solicitarilor tale, oricare ar fi situatia care te provoaca!
• Suntem aici pentru tine, te asistam pentru a face o selectie corecta si perfect compatibila cu modelul pe care il detii
• Daca ai nevoie de informatii de orice fel, recomandari sau contacte sigure pentru montaj, vobeste cu noi si le vei primi negresit
• Te putem ajuta sa-ti stabilesti un plan personalizat de intretinere pe termen lung al utilajului tau
• Actionam imediat ce ne comunici ca ai nevoie de reparatii de urgenta, chiar si atunci cand esti imobilizat pe teren! In acest caz, echipa noastra mobila de profesionisti este gata sa te asiste tehnic la fata locului, indiferent in ce zona te afli

Aceasta coroana incarcator frontal Caterpillar 906 este cea mai inspirata alegere pentru utilajul tau, detine o garantie pe o perioada de 6 luni pentru defectiunile din fabrica.

Poti sa achizitionezi o coroana de butuc incarcator frontal Caterpillar 906 printr-un simplu apel telefonic catre agentii nostri de vanzari. Poti, de asemenea, sa inregistrezi cererea ta direct pe site-ul nostru si fii sigur ca un agent va prelucra datele tale in cel mai scurt timp!
Iti facem o livrare rapida, iar tu vei intra in posesia produsului tau in aproximativ 24 de ore, atunci cand curierul va ajunge in localitatea ta. Plata se face la primirea coletului!
Daca iti doresti sa ridici personal comenzile tale, poti veni, fara nicio problema, direct la sediul nostru!

Atunci cand investesti inteligent, inseamna ca te preocupa sanatatea pieselor de schimb pe termen lung. Montajul este primul si cel mai important pas in intretinerea lor, asa ca alege un profesionist cu experienta, care a mai asamblat transmisii finale si cu alta ocazie! Pozitionarea perfecta a pieselor, lubrifierea lor si etansarea ansamblului reductor pot asigura o perioada extinsa de functionare, fara evenimente neplacute.
Inlocuieste si elementele conexe daca acestea prezinta semne de uzura, in acest caz: pinioanele planetare, dar si simeringurile si oringurile pentru a fi sigur de o etansare optima!

Specificatii tehnice:
• Dantura: 60 dinti
• Diametrul interior masurat din varful dintelui: 175mm
• Diametrul interior masurat de la baza dintelui: 182mm
• Diametrul exterior 202mm
• Inaltimea totala: 55mm
• Inaltimea danturii: 39mm

Codul produsului: NILWJAVR-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura