Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana pentru punte Carraro 643528

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Punte Carraro 643528
Cod produs
XVHEY7WT-A
Out Of stock
Descriere
Magazinul nostru ar putea fi cel mai bun asistent tehnic pentru activitatea ta de productie, intrucat gazduieste piese de schimb de ultima ora, iar echipa noastra ofera cel mai bun serviciu de consultanta!
Aceasta coroana punte Carraro 643528  este cea mai buna varianta de imbunatatire a cuplului din transmisia finala. Facem eforturi pentru ca produsul sa se regaseasca permanent pe stocul nostru, pentru a-ti fi de folos de fiecare data cand situatia o impune!

Piesele de schimb nu mai au secrete fata de noi!
Facem o selectie foarte drastica a produselor care ajung sa fie gazduite in depozit! Nu exista „secrete” sau „trucuri” de care sa nu fi luat cunostinta, iar experienta noastra ne-a invatat sa pretuim mai mult calitatea. Spre exemplu, aceasta coroana pentru punte Carraro 643528 este fabricata intr-unul dintre cele mai performante ateliere tehnice din lume. Alaturi de cei mai buni ingineri Original Carraro, este prelucrata dintr-un material de inalta calitate, un aliaj metalic tratat termic. Astfel, rezista conditiilor grele de munca si isi indeplineste perfect rolul, acela de a spori cuplul in angrenajul transmisiei finale.

Fiecare problema isi va gasi rezolvarea alaturi de noi! Beneficiezi de consultanta gratuita!
• Suntem gata sa te sustinem pentru a face selectia perfecta
• Atunci cand ai nevoie de recomandari, iti livram cele mai bune contacte pentru montaj!
• Iti vei cunoaste mai bine utilajul si vei obtine un plan personalizat de intretinere al lui, pe termen lung
• Alaturi de noi vei trece peste cele mai dificile experiente tehnice. Putem sa venim catre tine atunci cand esti imobilizat pe teren, pentru reparatii de urgenta la fata locului

Aceasta coroana punte Carraro 643528 detine o garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica, asadar nu iti va da batai de cap, fiind o piesa de schimb ce merita increderea ta deplina.

Daca te-ai hotarat sa achizitionezi aceasta coroana punte Carraro 643528 plaseaza comanda ta catre agentii nostri, telefonic sau direct pe site-ul firmei. Noi facem o expediere cat mai rapida, intelegem nevoia urgenta de a-ti imbunatati utilajul! Tu vei primi produsul in aproximativ 24 de ore, indiferent in ce zona te afli, cu plata la primirea coletului! Daca iti doresti sa ne vizitezi, ai putea ridica si personal comanda ta, direct din sediul nostru!

Este momentul sa te orientezi catre un atelier de specialitate! Persoana care te va ajuta cu montajul ar trebui sa fie un profesionist care a mai montat transmisii finale! Doar prin pozitionarea corecta a tuturor pieselor din angrenaj, lubrifierea si etansarea ansamblului reductor, piesa ta poate sa isi prelungeasca perioada de exploatare.
Pentru ca montajul sa fie optim, verifica si elementele conexe. Este momentul cel mai bun pentru a inlocui pinioanele de planetara, simeringurile si oringurile!

Specificatii tehnice:
• Dantura: 60 dinti
• Diametru interior masurat din varful dintelui: 175mm
• Diametru interior masurat de la baza dintelui: 182mm
• Diametru exterior 202mm
• Inaltime totala: 55mm
• Inaltimea danturii: 39mm

Codul produsului: XVHEY7WT-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura