Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana de butuc pentru punte Carraro 370481

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Punte Carraro 370481
Cod produs
C8D52U9N-C
Out Of stock
Descriere
Depozitul nostru este un loc agreabil, unde poti sa gasesti rezolvare pentru orice dificultate tehnica! Practic, nu exista situatie pentru care sa nu avem o multime de solutii favorabile pentru tine. Piesele noastre de schimb ajung sa fie gazduite dupa ce au fost trecute prin propriul nostru filtru, cel al calitatii!
Aceasta coroana butuc punte Carraro 370481 este o piesa foarte solicitata, o creatie originala, renumita pentru fiabilitatea si rezistenta ei!

Avem produse pentru toate categoriile de utilaje, fara exceptie!
Aceasta coroana de butuc pentru punte Carraro 370481 este fabricata cu simt de raspundere, de catre inginerii celui mai mare atelier tehnic din lume! Prelucrata dintr-un aliaj metalic foarte rezistent, tratat termic, isi indeplineste cu succes rolul de a spori cuplul in angrenajul transmisiei finale.

Nu uita ca toti clientii nostri primesc consultanta gratuita - poti rezolva alaturi de noi cele mai dificile experiente tehnice!
• Te ajutam sa faci o selectie corecta, pentru a fi siguri ca oferi utilajului tau o piesa perfect compatibila
• Iti oferim, la solicitarea ta, recomandari sigure pentru montaj! Stii ca montajul face diferenta!
• Iti vei cunoaste mai bine si utilajul si cum se comporta el in toate situatiile. Primesti un plan personalizat de mentenanta al lui, din partea agentilor nostri
• Ne implicam sa te scoatem din cele mai neplacute situatii, precum imobilizarea utilajului tau pe teren! Trimitem la fata locului un echipaj gata sa-ti repare, de urgenta, defectiunea

Aceasta coroana butuc punte Carraro 370481 este un produs de maxima incredere, insotit de un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica.

Poti sa cumperi o coroana de butuc punte Carraro 370481 printr-un simplu apel telefonic sau inregistreaza o cerere direct in site-ul nostru! Noi ne ocupam de o expediere rapida, in vederea reparatiei utilajului tau! Produsul ajunge la tine in localitate in aproximativ 24 de ore, oriunde in tara, cu plata la livrare. Poti sa ridici si personal comanda ta, direct din cadrul sediului nostru, de pe langa Bucuresti!

Evita improvizatiile, mai mult decat atat, apeleaza la un profesionist care a mai asamblat si alte transmisii finale. Daca elementele sunt asezate impecabil, lubrifiate suficient, iar ansamblul reductor este bine etansat, ei bine, in acest mod, perioada de exploatare a piesei se extinde considerabil!
Trebuie sa ai grija si la elementele conexe, ar fi momentul cel mai potrivit pentru a le inlocui: ne referim la pinioanele de planetara, simeringuri si oringuri. Daca prezinta urme de uzura, cel mai indicat ar fi sa le schimbi.

Specificatii tehnice:
• Dantura: 60 dinti
• Diametru interior masurat din varful dintelui: 175mm
• Diametru interior masurat de la baza dintelui: 182mm
• Diametru exterior 202mm
• Inaltime totala: 55mm
• Inaltimea danturii: 39mm

Codul produsului: C8D52U9N-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura