Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana de butuc pentru punte Carraro 218538

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Punte Carraro 218538
Cod produs
NSYZA05D-C
Out Of stock
Descriere
Ai incredere in depozitul nostru si fii sigur sa nu exista defectiune pe care sa nu o putem sustine tehnic! In ceea ce priveste consultanta... echipa noastra este cel mai dinamic asistent, super operativ si receptiv, gata sa actioneze pentru a solutiona nevoile tale. Aceasta coroana butuc punte Carraro 218538 este o creatie originala, un etalon in categoria ei, intrucat primeste cele mai bune review-uri de pe piata!

Selectam cu atentie produsele noastre! Alegem numai ceea ce este bun pentru tine!
Aceasta coroana de butuc pentru punte Carraro 218538 nu numai ca trece cu brio testul calitatii, dar poate fi un partener de lung parcurs in activitatea ta de productie. Recunoscuta pentru rezistenta ei, piesa este responsabila cu angrenajul transmisiei finale, caruia ii asigura un cuplu sporit! Este prelucrata intr-un atelier de creatie tehnica absolut colosal, dintr-un aliaj metalic de inalta calitate, tratat termic si imbunatatit pentru siguranta utilizatorilor.

Alaturi de noi vei primi un serviciu de consultanta, gratuit, extrem de folositor afacerii tale!
• Suntem aici pentru a fi siguri ca ai ales o piesa de schimb ce este compatibila cu modelul pe care il detii
• Raspundem tuturor solicitarilor tale si iti oferim informatii, recomandari dintre cele mai pertinente si contacte sigure pentru montaj
• Iti vei cunoaste mai bine utilajul si vei afla trucuri de intretinere a lui pe termen lung
• Te sprijinim atunci cand intampini situatii de criza, precum imobilizarea utilajului tau pe teren. Nu trebuie sa te ingrijorezi! Indiferent in ce zona te afli, trimitem catre tine echipa noastra de colaboratori, gata sa actioneze pentru reparatii de urgenta

Aceasta coroana de butuc punte Carraro 218538 este pe lista produselor in care poti avea incredere deplina, intrucat detine un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Daca te-ai hotarat sa cumperi o coroana butuc punte Carraro 218538 plaseaza o comanda catre agentii nostri, telefonic sau direct in site-ul firmei. Noi ne ocupam, fara exceptie, de o expediere rapida, iar tu primesti produsul in aproximativ 24 de ore, cu plata la livrare, indiferent in ce zona din tara.
Poti sa ridici si personal produsul tau, desigur, din cadrul sediului nostru de pe langa Bucuresti.

Cu cat mai bine pozitionate toate elementele din angrenaj, cu cat mai bine este facuta lubrifierea si etansarea ansamblului reductor, coroana de butuc iti va asigura o perioada de exploatare fara probleme! Din acest motiv este indicat sa apelezi la un profesionist cu experienta, care a mai asamblat transmisii finale!
Inlocuieste si elementele conexe, intrucat acesta ar fi cel mai bun moment! Este vorba despre pinioanele planetare, simeringuri si oringuri! Asigura-te ca acestea nu prezinta semne de uzura.

Specificatii tehnice:
• Dantura: 60 dinti
• Diametru interior masurat din varful dintelui: 175mm
• Diametru interior masurat de la baza dintelui: 182mm
• Diametru exterior 202mm
• Inaltime totala: 55mm
• Inaltimea danturii: 39mm

Codul produsului: NSYZA05D-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura