Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana pentru punte Carraro 128415

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Punte Carraro 128415
Cod produs
8WQP072X-A
Out Of stock
Descriere
Magazinul nostru online este atat de bine utilat, incat poti gasi cea mai buna solutie, oricare ar fi defectiunea pe care vrei sa o remediezi. Depozitul nostru arata ca un univers tehnic, iar rafturile lui gazduiesc piese de ultima generatie, ce au trecut prin propriul nostru filtru, cel al calitatii.
Aceasta coroana punte Carraro 128415 este un etalon in categoria pieselor de transmisie. Una dintre cele mai interesante inventii, ce a fost fabricata si imbunatatita pentru siguranta muncitorilor.

Piese de schimb produse in cele mai performante fabrici din lume! Cere acum o oferta si te convingi!
Aceasta coroana pentru punte Carraro 128415 este fabricata cu responsabilitate, alaturi de cei mai experimentati ingineri din lume, intr-un laborator de pe teritoriul Italiei. Producatorul isi da concursul si in acest caz, intrucat piesa despre care vorbim este prelucrata dintr-un aliaj metalic de inalta calitate, tratat termic si testat.
Asadar, aceasta coroana punte Carraro 128415 este super rezistenta si are sanse scazute de spargere, chiar si la socuri mecanice intense. Fiind o piesa din angrenajul transmisiei finale, aceasta ajuta la sporirea cuplului. Sustine excelent miscarea de rotatie a pinioanelor planetare si se comporta exemplar in cele mai grele conditii de munca.

Alaturi de noi poti sa gasesti solutia perfecta!
Suntem obisnuiti sa actionam imediat atunci cand un client intampina dificultati. Orice s-ar intampla, nu uita ca beneficiezi de consultanta gratuita si ne poti apela!
• Te sustinem sa alegi o piesa de schimb compatibila
• Suntem gata sa iti oferim informatii de orice fel, recomandari si contacte sigure pentru montaj
• Alaturi de noi poti sa iti stabilesti un plan personalizat de intretinere pe termen lung al utilajului
• Noi te sustinem cu reparatii de urgenta atunci cand ai defectiuni deosebite si esti imobilizat pe teren! Trimitem catre tine echipa noastra de profesionisti, oirunde te-ai afla, alaturi de care vei reusi sa pui utilajul in miscare

Aceasta coroana punte Carraro 128415 este o piesa de incredere, detine o garantie pe o perioada de 6 luni, pe care o poti folosi daca apar defectiuni din fabrica.
Este foarte mica probabilitatea acestei situatii, insa trebuie sa stii ca, in cazul in care ti se intampla, te vom sustine sa gasesti o rezolvare in favoarea ta.

Daca te-ai hotarat sa achizitionezi o coroana punte Carraro 128415 plaseaza comanda ta catre agentii de vanzari, telefonic sau direct pe site-ul firmei. Noi facem o expediere rapida si tu primesti produsul in aproximativ 24 de ore, oriunde in tara, cu plata ramburs. Comenzile pot fi ridicate si personal din cadrul sediuli nostru!

Sa asamblezi o transmisie finala este o treaba ce necesita o precizie considerabila. Cel mai justificat ar fi sa alegi calea unui atelier de specialitate, caci ai nevoie de un montaj optim, din partea unui profesionist care a mai facut asta. Pozitionarea corecta a tuturor pieselor din angrenaj, lubrifierea si etansarea ansamblului reductor pot asigura o durata de exploatare fara probleme, mult mai indelungata decat te-ai fi asteptat!
Ai grija si la elementele conexe ale coroanei, pentru ca montajul sa fie optim!
Verifica dantura pinioanelor, intrucat daca acestea prezinta semne de uzura, ar fi cazul sa le inlocuiesti. De asemenea, ar fi un moment oportun pentru a etansa perfect transmisia finala cu simeringuri si oringuri noi.

Specificatii tehnice:
• Dantura: 60 dinti
• Diametru interior masurat din varful dintelui: 175mm
• Diametru interior masurat de la baza dintelui: 182mm
• Diametru exterior 202mm
• Inaltime totala: 55mm
• Inaltimea danturii: 39mm

Codul produsului: 8WQP072X-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura