Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering grup conic pentru tractor Lamborghini R6.250

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Lamborghini R6.250
Cod produs
FHOQVD9G-A-BT
Out Of stock
Descriere
Pentru ca utilajul tau sa functioneze asa cum ar trebui, noi te sfatuim sa il echipezi cu cele mai bune piese de schimb comercializate la momentul actual. Si ca sa iti dovedim ca suntem seriosi in aceasta privinta, iti punem la dispozitie componente durabile la preturi accesibile. O asemenea piesa este acest simering grup conic Lamborghini R6.250 pe care il avem acum in oferta noastra!

Fiecare componenta ce ajunge pe site-ul nostru este selectata cu foarte mare atentie de catre specialistii nostri. Ei sunt atenti si la cele mai mici detalii, pentru a se asigura ca sunt respectate cele mai inalte standarde din industrie. Astfel, tu vei obtine un produs superior din punct de vedere calitativ, la cel mai bun pret posibil.

Avem piese de schimb gata sa-ti imbunatateasca utilajul! Cu un astfel de simering grup conic Lamborghini R6.250 vei avea un tractor eficient si performant!
Produsul propus de noi este o piesa originala, de incredere. Rolul simeringului este cel de a asigura cea mai buna protectie impotriva prafului si impuritatilor din mediul exterior si impiedica scurgerea uleiului. Pretul avantajos si durabilitatea ridicata recomanda produsul ca fiind alegerea ideala pentru utilajul tau. Acest simering de la Carraro are un profil special. Noi recomandam numai folosirea simeringurilor originale, pentru a evita eventualele nepotriviri intre utilaj si piesele echivalente.

Solicita ajutorul din partea echipei noastre! Toti clientii primesc consultanta gratuita!
De ce ar trebui sa colaborezi cu magazinul nostru? Pai, la ACN Piese Utilaje nu vei gasi doar niste angajati obisnuiti. Fiecare membru al echipei noastre este un om pasionat de domeniul tehnic, determinat sa exceleze la ceea ce face in fiecare zi. Astfel, aici vei cunoaste o echipa profesionista care va fi alaturi de tine la fiecare pas. Nu trebuie sa mai ai retineri in fata de reparatii! Nu si cand noi ne ocupam de tot. Contacteaza-ne cand te napadesc defectiunile si lasa-ne sa te ajutam.

Acest simering grup conic Lamborghini R6.250 poate primi increderea ta deplina, este asigurat din partea producatorului cu o garantie pe o perioada de 6 luni. Certificatul poate fi folosit in situatiile provocate de defectiunile din fabrica si iti va fi incredintat chiar la primirea coletului, alaturi de factura.

Pentru a primi un simering grup conic punte fata pentru tractor Lamborghini R6.250 cat mai repede posibil, tot ce ai de facut este sa plasezi o comanda! Coletul tau va fi ambalat si predat firmei de curierat rapid de indata ce ai primit mesajul de confirmare al comenzii. Plata se va face ramburs la primire, cand ai sansa de a verifica continutul pachetului in prezenta curierului. Alternativ, poti trece pe la sediul nostru din apropiere de Bucuresti, pentru a ridica personal componentele alese.

Montajul pieselor de schimb este primul pas pe care il facem in procesul de intretinere. Ar fi perfect sa expunem utilajele exclusiv atelierelor de specialitate, iar cu aceasta ocazie, sa verificam rulmentii ce asigura sustinerea pinionului. De cele mai multe ori, acestia trebuie inlocuiti. Un criteriu extrem de important de care trebuie sa tinem cont la montaj este ca elementul ce penetreaza simeringul la interior sa nu aiba joc. Orice abatere ar putea deforma simeringul.

Specificatii tehnice

Produsul este fabricat din cauciuc fluor carbon (FPM) ce rezista indelung coroziunii si temperaturilor crescute. Simeringul are urmatoarele dimensiuni:

- Diametru interior: 65mm
- Diametru exterior: 92mm
- Inaltime la interior: 15mm
- Inaltime la exterior: 10mm.

Codul produsului: FHOQVD9G-A-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura