Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering grup conic punte fata tractor Lamborghini R6.210

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Lamborghini R6.210
Cod produs
KR7Q4PHW-A-BT
Out Of stock
Descriere
Acest simering grup conic Lamborghini R6.210 este exact ceea ce ai nevoie, daca te-ai hotarat sa etansezi cu adevarat angrenajul! Depozitul nostru este un adevarat univers tehnic, dotat cu tot ce ai putea avea nevoie sa-ti imbunatatesti productivitatea. Alaturi de noi poti sa eviti intreruperile si sa te bucuri de produsele cele mai performante de pe piata. Cateodata, solutia potrivita apare cand te astepti cel mai putin. Daca vrei sa achizitionezi piese de schimb calitative la cele mai bune preturi de pe piata, atunci vei aprecia colaborarea cu ACN Piese Utilaje.

De ce? Pentru ca aici tu te poti baza pe noi in orice privinta doresti. Fie ca vrei sa gasesti componente fiabile sau ai nevoie de serviciile unui mecanic experimentat, tot ce ai de facut este sa ne contactezi! Astfel, colegii nostri vor putea sa te asiste imediat, asigurandu-se ca vei avea parte de cea mai buna experienta tehnica din aceasta nisa. Noi ne implicam activ in procesul de reparatie al vehiculului tau, indiferent de circumstantele in care se regaseste acesta.

Plaseaza comanda ta pentru un simering grup conic Lamborghini R6.210 aici! Ai incredere in produsele noastre, caci sunt selectate dupa principiul calitatii!
Produsul propus de noi este o piesa originala, de incredere. Rolul simeringului este de a asigura cea mai buna protectie impotriva prafului si impuritatilor din mediul exterior si impiedica scurgerea uleiului. Pretul avantajos si durabilitatea ridicata recomanda produsul ca fiind alegerea ideala pentru utilajul tau. Acest simering de la Carraro are un profil special. Noi recomandam numai folosirea simeringurilor originale, pentru a evita eventualele nepotriviri intre utilaj si piesele echivalente.

Profita din plin de serviciul nostru gratuit de consultanta tehnica, extrem de util pentru afacerea ta!
Suntem alaturi de tine pentru a face cea mai buna selectie, iar piesa aleasa sa fie perfect compatibila cu modelul tau. Iti oferim, la cerere, un plan personalizat de mentenanta al utilajului. Vei fi uimit sa descoperi lucruri noi despre el! Avem sfaturi si recomandari pertinente, dar si contacte de calitate pentru un montaj perfect. Te sustinem cu reparatii de urgenta, atunci cand esti imobilizat pe teren. Colaboratorii nostri raspund cu promptitudine si sunt gata sa actioneze pentru a te scoate din impas!

Daca montajul componentei este efectuat corespunzator, ea va functiona impecabil. Totusi, in colet includem factura si certificatul de garantie al acestui simering grup conic Lamborghini R6.210 nou. El este valabil 6 luni de la momentul achizitionarii si acopera eventualele defecte din fabrica.

Munca nu asteapta dupa nimeni! Mai ales daca stationarea ta fortata este provocata de o defectiune neasteptata. Astfel, atunci cand colaborezi cu firma noastra, vei beneficia de un serviciu de curierat rapid. Timpul de livrare estimativ este de o zi lucratoare. Totodata, metoda de plata este ramburs, la primirea coletului. Alternativ, poti ridica acest simering grup conic punte fata pentru tractor Lamborghini R6.210 personal, direct de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti - chiar in aceeasi zi in care ai plasat comanda!

Vrei sa ai un tractor pe care te poti baza la nevoie? Atunci apeleaza la serviciile unui mecanic profesionist. El iti va monta componenta pe utilaj si se va asigura ca totul functioneaza asa cum ar trebui. Iti punem la dispozitie si atelierul nostru mobil de ultima generatie, care se poate deplasa la punctul de lucru al echipamentului tau. Fie ca vrei doar sa iti montam piesa comandata sau ai nevoie de reparatii complexe, pe noi poti conta oricand! Detalii despre acest serviciu poti primi de la unul dintre reprezentantii nostri.

Specificatii tehnice

Produsul are urmatoarele dimensiuni:

- Diametru interior: 65mm
- Diametru exterior: 92mm
- Inaltime la interior: 15mm
- Inaltime la exterior: 10mm
Simeringul este fabricat din FPM (cauciuc fluor carbon), un material durabil.

Codul produsului: KR7Q4PHW-A-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura