Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering planetara pentru tractor Lamborghini R6.210

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Lamborghini R6.210
Cod produs
J63MGZX2-A-BT
Out Of stock
Descriere
Poti sa accesezi online depozitul nostru ori de cate ori ai nevoie de asistenta tehnica, intrucat in acest univers tehnic gasesti tot ce ai putea avea nevoie in activitatea de productie! Acest simering planetara tractor Lamborghini R6.210 este elementul perfect pentru a etansa angrenajul in care il folosesti. Este mereu disponibil pe site-ul nostru, fiind astfel o piesa uzuala, obisnuita pentru toate utilajele agricole si de constructie.

Cand esti detinatorul unui vehicul de marca, aproape nimic nu iti sta in cale. In afara unei defectiuni neprevazute, totusi. Dar priveste partea plina a paharului - ai oportunitatea perfecta de a-ti echipa utilajul cu cele mai bune componente de pe piata. Iar daca prioritatea ta principala este fiabilitatea, noi avem exact recomandarile potrivite.

Cere acum o oferta pentru acest simering planetara tractor Lamborghini R6.210 sau alte piese dorite! Avem componente de top, ce poarta timbrul calitatii!
Produsul propus de noi este o piesa originala, de incredere. Rolul simeringului este de a asigura cea mai buna protectie impotriva prafului si impuritatilor din mediul exterior si impiedica scurgerea uleiului. Pretul avantajos si durabilitatea ridicata recomanda produsul ca fiind alegerea ideala pentru utilajul tau. Acest simering de la Carraro are un profil special. Noi recomandam numai folosirea simeringurilor originale, pentru a evita eventualele nepotriviri intre utilaj si piesele echivalente. Daca schimbi simeringul pentru planetara, e foarte posibil sa fie necesara si schimbarea bucsei care asigura sustinerea planetarei.

Clientii nostri primesc consultanta gratuita, un ajutor de nadejde in activitatea de productie!
O piesa de calitate la un pret avantajos: ce altceva ti-ai mai putea dori? Oh, desigur! Un serviciu de asistenta tehnica gratuit, evident. Colegii nostri te vor ghida la fiecare pas: de la achizitionarea produsului corect pentru echipamentul tau pana la montarea lui pe tractorul tau. De asemenea, ne poti contacta asa cum doresti tu: online sau telefonic. Mai mult, ne poti lasa informatiile tale prin completarea formularului de pe site si noi te vom contacta in cel mai scurt timp.

Ai certitudinea ca vei achizitiona un produs fiabil deoarece acest simering planetara tractor Lamborghini R6.210 beneficiaza de o garantie valabila 6 luni. Certificatul de garantie il vei gasi in colet, impreuna cu piesa comandata. Astfel, tu te vei bucura din plin de investitia facuta!

Deoarece ne apreciem foarte mult clientii, iti punem la dispozitie un serviciu de livrare prin curier, extrem de rapid. Dupa ce ai primit confirmarea comenzii, iti pregatim coletul si il predam curierului. Astfel, produsul va ajunge la tine in cel mai scurt timp. Metoda de plata este ramburs, iar la primire ai posibilitatea de a verifica piesa. De asemenea, daca vrei sa ridici acest simering planetara pentru tractor Lamborghini R6.210 personal, te asteptam in orice zi lucratoare la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Daca vrei sa te asiguri ca utilajul tau va functiona ca la carte, precum si ca piesa comandata va avea o durata de viata lunga, noi te indemnam sa apelezi la serviciile unui mecanic cu experienta in domeniu. De un montaj impecabil poate avea parte si tractorul tau, cu ajutorul atelierului nostru mobil. Dotat cu un echipament performant, el se poate deplasa la punctul tau de lucru, oriunde in Romania. Mecanicii nostri colaboratori iti pot monta simeringul sau efectua orice reparatie necesara. Pentru mai multe informatii despre acest serviciu, te rugam sa ii contactezi pe agentii nostri!

Specificatii tehnice

Produsul are urmatoarele dimensiuni:

- Diametru interior: 65mm
- Diametru exterior: 92mm
- Inaltime la interior: 15mm
- Inaltime la exterior: 10mm
Simeringul este fabricat din FPM (cauciuc fluor carbon) ce rezista indelung temperaturilor crescute si coroziunii.

Codul produsului: J63MGZX2-A-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura