Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cruce de planetara McCormick 144465A1

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
McCormick 144465A1
Cod produs
Y4GNP9XU-A
Out Of stock
Descriere
Utilajul tau ar putea sa fie in atentia echipei noastre, sa primeasca asistenta tehnica ori de cate ori este necesar si sa isi imbunatateasca perfomantele. Probabil ca ai nevoie de cateva schimbari pe la piesele de transmisie, asa ca ai nimerit unde trebuie!
Fa cunostinta cu aceasta cruce planetara McCormick 144465A1 - o piesa super bine cotata la categoria ei, recunoscuta pentru fiabilitatea si rezistenta ei.

Oferim o experienta completa!
Daca inca nu ai auzit pana acum, echipa noastra intretine o comunicare super eficienta cu clientii, prin serviciul gratuit de consultanta tehnica pe care il oferim acestora.
• Daca nu stii ce piesa sa alegi
• Daca ai vrea sa intretii piesele de schimb in mod corect
• Daca vrei cateva recomandari pentru montaj/ ateliere de specialitate
• Daca utilajul prezinta defectiuni mai mici, mai mari, sau este chiar imobilizat

Ei bine, te poti baza pe noi, oricare ar fi situatia intampinata de tine, iar noi vom raspunde cu drag. Obiectivul nostru este sa te sustinem si sa ai intreruperi cat mai scurte sau mai degraba inexistente la lucru.

Piesele noastre rezista super mult timp! Cere o oferta si te convingi!
Aceasta cruce de planetara McCormick 144465A1 este recunoscuta pentru rezistenta ei, iar rolul ei este sa transmita cuplul de-a lungul articulatiei planetare. Super puterea ei a fost proiectata intr-un atelier de ultima generatie si se bazeaza pe un metal extrem de dur, pentru ca ea sa reziste conditiilor grele si fortelor de forfecare ce apar in exploatare. Este o varianta imbunatatita fata de cea initiala!

O cruce planetara McCormick 144465A1 este o piesa ce promite o performanta indelungata si vine cu un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica.
Vorbeste cu agentii despre intretinerea pieselor!
Nu uita ca poti interveni in extinderea perioadei de functionare a pieselor! Vorbeste cu agentii nostri in acest sens, pentru a beneficia de o metoda personalizata! Nu te ingrijora! Piesa este foarte usor de intretinut, unde mai pui ca vine si aproape gata de montaj: deja gresata, capsulata, cu simeringuri la capete si sigurante.

Poti achizitiona foarte usor o cruce planetara McCormick 144465A1 printr-un simplu apel telefonic catre agenti sau inregistrand cererea ta direct in site-ul nostru!
Coletul va ajunge degraba, caci ne dorim sa beneficiezi de imbunatatiri cat mai curand. Vei intra in posesia lui in aproximativ 24 de ore, oriunde in tara, cu plata ramburs.
Poti ridica si personal comenzile tale, din sediul nostru.

Primul pas prin care iti poti ingriji piesa de schimb este sa ii oferi un montaj corect, intr-un service de specialitate. Respectand indicatiile noastre, dar si pe cele ale producatorilor, piesa ta isi va extinde perioada de functionare, iar investita ta va fi cu adevarat valorificata.

Specificatii tehnice:
- 27mm diametrul pastilei
- 73mm lungime totala, cu pastilele comprimate
Crucile de planetara se livreaza gresate, capsulate, si insotite de sigurantele necesare montajului.

Codul produsului: Y4GNP9XU-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura