Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru tractor Claas Arion 540

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Claas Arion 540
Out Of stock
Descriere
Acest pivot tractor Claas Arion 540 este o piesa de transmisie super uzuala, este recomandata ca fiind cea mai buna piesa din categoria sa, super fiabila si rezistenta. Se regaseste chiar acum in depozitul nostru, se bucura de vanzari consistente si livrari in toate regiunile tarii.

Piese moderne si super rezistente!
Un astfel de pivot pentru tractor Claas Arion 540 este fabricat intr-un laborator tehnic de top, marca Original Carraro, alaturi de ingineri cu experienta. Pivotul este lucrat cu interes si produs dintr-un metal extrem de dur, rezista socurilor mecanice, tensiunilor si terenului intr-o zi obisnuita de munca.
Echilibreaza eficient si sustine in totalitate greutatea utilajului. Sustine un viraj optim si are cele mai scazute sanse de a se rupe.

Beneficiezi de o experienta completa, prin serviciul gratuit de consultanta!
Nu uita ca toti clientii nostri beneficiaza de o comunicare foarte speciala cu agentii nostri! Suntem pe deplin implicati in bunul mers al afacerii tale si oricand pregatiti pentru asistenta tehnica, prin serviciul gratuit de consultanta pe care il oferim!
Daca ai nevoie sa iti stii utilajul in siguranta, iar tu sa te bucuri de o experienta placuta si relaxata la munca, apeleaza cu incredere la unul dintre agentii nostri. Te vei convinge ca aceasta colaborare este cu adevarat constructiva.

Acest pivot tractor Claas Arion 540 detine o garantie extinsa pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica.
Daca apar nemultumiri sau situatii neasteptate, vorbeste cu unul dintre angajatii nostri si vei vedea ca toate situatiile se vor rezolva in favoarea ta.

Daca te-ai hotarat sa achizitionezi acest pivot tractor Claas Arion 540 plaseaza comanda ta catre agentii nostri: telefonic sau direct in site-ul firmei. Vei primi produsul dorit in aproximativ 24 de ore, oricare ar fi destinatia ta, cu plata la livrare.
Produsele comandate pot fi ridicate si personal, din sediul firmei, de pe langa Bucuresti.

Montajul piesei tale de schimb este primul si cel mai evident marker pentru sanatatea ei. Un montaj corect va extinde perioada ei de perfecta functionare, pe cand si cea mai mica greseala de montaj o va compromite imediat, iar investitia ta va fi ca si pierduta.
Alege serviciile calificate ale unui mecanic cu experienta, iar noua ta achizitie va primi un montaj conform cu indicatiile producatorului!

Specificatii tehnice
- distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm
- diametru bucsa: 35mm
- diametru saiba: 56mm
- inaltime: 62mm
Gresor M6x1

Codul produsului: 6A9D3TKU-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura