Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru tractor Claas Arion 510

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Claas Arion 510
Out Of stock
Descriere
Acest pivot tractor Claas Arion 510 este o piesa de transmisie super cunoscuta, o recomandare „classy” din partea utilizatorilor, renumita pentru fiabilitatea si rezistenta de care a dat dovada.
Se regaseste chiar acum in depozitul nostru, se bucura de vanzari consistente si este livrata in toate zonele tarii, catre muncitori din agricultura si constructii.

Depozitul nostru este intretinut cu piese de top!
Un asemenea pivot pentru tractor Claas Arion 510 este fabricat intr-unul dintre cele mai cunoscute laboratoare Original Carraro, alaturi de o echipa de ingineri foarte responsabili si pasionati.
Este produs dintr-un aliaj metalic de inalta calitate si beneficiaza de numeroase tratamente termice. Rezista si celor mai neplacute socuri mecanice, tensiunilor si virajelor dificile dintr-o zi de munca, iar sansele lui de ruptura sunt aproape de zero. Echilibreaza perfect utilajul, sustine greutatea acestuia in totalitate si ajuta la o virare optima in caz de supraincarcare.

Daca inca nu te-ai convins ca acest pivot tractor Claas Arion 510 este cea mai buna alegere pentru utilajul tau, afla ca acesta detine un certificat de garantie ce se extinde pe o perioada de 6 luni, pentru defectele din fabrica, ce iti va fi incredintat la primirea coletului, alaturi de factura.
Discuta cu agentii despre ce ai putea face in intretinerea corecta a noilor tale achizitii si tine cont de sfaturile lor in rutina zilnica de munca.

Daca te-ai hotarat sa schimbi o piesa de transmisie si ai cazut de acord cu agentii nostri ca acest pivot tractor Claas Arion 510 este cea mai buna varianta pentru tine, plaseaza o comanda. Poti inregistra comanda la telefon sau direct in site-ul firmei, iar noi vom face livrarea coletului tau in aproximativ 24 de ore, oriunde, cu plata ramburs.

Te asteptam sa ridici produsele tale si la sediul nostru!
Daca vrei sa ne vizitezi, iata ca aceasta ar fi o ocazie buna pentru a te informa. Agentii nostri sunt deschisi pentru a te invata care sunt pasii de urmat in intretinerea pieselor tale si cum sa ajuti utilajul sa functioneze mereu la capacitatea lui maxima.

Probabil ca iti doresti o piesa de schimb functionala cat mai mult timp si ai aflat ca o investitie pe termen lung este mult mai profitabila decat oricare alta improvizatie. Tine cont de recomandarile noastre si monteaza piesele tale exclusiv intr-un service de specialitate. Ai incredere in serviciile calificate ale unui mecanic cu experienta!

Specificatii tehnice
- distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm
- diametru bucsa: 35mm
- diametru saiba: 56mm
- inaltime: 62mm
Gresor M6x1

Codul produsului: VX4G39AH-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura