Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru tractor Claas Ares 577

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Claas Ares 577
Out Of stock
Descriere
Daca a sosit momentul sa faci cateva imbunatatiri utilajului tau, ei bine, ai putea incerca serviciile noastre de calitate si piesele moderne gazduite in depozitul nostru.
Acest adevarat univers tehnic a devenit un sprijin real pentru muncitorii din agricultura si constructii si este utilat cu cele mai rezistente piese de schimb, precum si acest pivot tractor Claas Ares 577.

Produs recomandat si super bine vandut!
Acest pivot pentru tractor Claas Ares 577 are o super-calitate si anume - este produs dintr-un aliaj metalic de maxima rezistenta, tratat termic si indelung testat pentru siguranta utilizatorilor.
Are cel mai mare grad de rezistenta la socuri si tensiuni si nu te va lasa cu utilajul imobilizat pe motiv de ruptura a pivotului.
Produsul este fabricat intr-unul dintre cele mai cunoscute ateliere tehnice, marca Original Carraro, de catre o echipa de ingineri super pasionati si responsabili.

Acest pivot tractor Claas Ares 577 este un produs extrem de recomandat pentru fiabilitatea si rezistenta lui, asadar merita achizitionat cu incredere. Detine o garantie ce se extinde pe o perioada de 6 luni, pentru a acoperi defectiunile din fabrica.
Nu uita de serviciul nostru gratuit prin care primesti consultanta tehnica!
Pentru detalii referitoare la cum sa ingrijesti mai bine piesele de schimb, apeleaza agentii nostri si intocmiti impreuna un plan de mentenanta personalizat. Nu uita ca aceste servicii sunt gratuite pentru clientii nostri si se refera la toate nevoile tehnice pe care le intalnesti.

Acest pivot tractor Claas Ares 577 se afla chiar acum disponibil in depozit, poate fi comandat telefonic sau direct din site, si livrat oriunde in tara, in aproximativ 24 de ore, cu plata ramburs.
Doritorii pot ridica personal produsele comandate, direct din sediul nostru de pe langa Bucuresti!

Montajul corect al pieselor este o etapa extrem de importanta in sanatatea de durata a pieselor tale. Nu incerca sa improvizezi si nici nu apela la servicii indoielnice. Pana la urma, investitia ta merita sa mearga mai departe, prin piesele tale de schimb, ce pot functiona extrem de mult, daca sunt implementate corect.
Avem recomandari pentru tine, daca nu stii incotro sa te duci!
Nu ezita sa ne cauti oricand ai nevoie de sfaturi sau recomandari de orice fel, cu atat mai mult atunci cand este vorba despre montaj. Vom gasi impreuna solutia cea mai potrivita, oricare ar fi dificultatea intampinata de tine.

Specificatii tehnice
- distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm
- diametru bucsa: 35mm
- diametru saiba: 56mm
- inaltime: 62mm
Gresor M6x1

Codul produsului: YQUMJV3E-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura