Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru buldoexcavator Case 580ST

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 580ST
Out Of stock
Descriere
Depozitul nostru este super bine administrat cu cele mai bune piese de pe piata, iar muncitorii din intreaga tara primesc suportul nostru tehnic ori de cate ori intampina dificultati. Suntem gata sa-ti oferim si cele mai fine detalii despre acest pivot buldoexcavator Case 580ST - o piesa clasica, din categoria celor de transmisie, super moderna si recomandata de catre toti utilizatorii.

Piesa este foarte sigura pentru utilaj!
Acest pivot pentru buldoexcavator Case 580ST este bine cotat pentru activitatea din agricultura si constructii, pentru ca este o piesa foarte durabila. De ce? Aceasta a fost lucrata cu responsabilitate si atentie si produsa dintr-un aliaj metalic de inalta calitate. A primit nenumarate tratamente termice si a fost testata inainte de a intra pe piata. Asa a devenit una dintre cele mai rezistente piese de gen, cu cele mai scazute sanse de a se rupe.

Apeleaza la noi ori de cate ori ai nevoie!
• Daca nu stii sa alegi piesa de schimb
• Daca vrei sa inveti sa intretii mai bine utilajul
• Daca ai defectiuni
• Daca esti imobilizat

Pentru fiecare problema, avem si o solutie, iar clientii beneficiaza de serviciul nostru gratuit de consultanta. Asadar, orice problema ai intampinat, nu ezita sa ne contactezi!

Un pivot buldoexcavator Case 580ST este o piesa care nu te poate dezamagi si, in plus, detine o garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectele din fabrica.
Dincolo de garantia propriu-zisa, nu uita ca poti contribui la bunul mers al lucrurilor, iar piesele de schimb isi pot extinde durata de viata extrem de mult. Trebuie doar sa-ti cunosti mai bine utilajul si sa aplici sfaturile pe care le vei primi din partea agentilor nostri.

Daca esti sigur ca acest pivot pentru buldoexcavator Case 580ST este ceea ce ai nevoie, plaseaza comanda ta catre agentii nostri, la telefon sau in site-ul firmei. Noi vom vedea imediat cererea ta si tu vei primi produsul cat mai curand, in aproximativ 24 de ore, oriunde in tara, cu plata la livrare.
Produsele comandate pot fi ridicate si personal, desigur, direct din sediul nostru de pe langa Bucuresti, iar vizita aceasta este o oportunitate pentru tine de a afla idei noi de intretinere a pieselor.

Montajul pieselor tale se va efectua exclusiv intr-un atelier de specialitate, sub indrumarea unui mecanic cu experienta.
Este exclusa varianta de a face improvizatii. In primul rand, piesa de schimb se poate compromite foarte usor, cu un montaj gresit.
Daca nu stii exact unde ai putea sa te duci, sau daca nu ai incredere in atelierele cunoscute de tine, fii fara grija! Noi avem o multime de recomandari pentru tine, vom alege impreuna cea mai convenabila solutie.

Specificatii tehnice
- distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm
- diametru bucsa: 35mm
- diametru saiba: 56mm
- inaltime: 62mm
Gresor M6x1

Codul produsului: INGYFW8L-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura