Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru buldoexcavator Case 580T

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 580T
Out Of stock
Descriere
Ai grija de utilajul tau, iar atunci cand situatia o cere, investeste in cele mai recomandate piese si fii sigur ca sunt compatibile cu nevoile modelului tau! Suntem dispusi sa iti oferim toate datele despre acest pivot buldoexcavator Case 580T, o piesa clasica, din categoria celor de transmisie, ce este super bine cotata in piata si se bucura de multe vanzari.

Acest pivot pentru buldoexcavator Case 580T este fabricat de catre o echipa de ingineri experimentati, intr-un laborator modern si cunoscut in intreaga lume. Este lucrat cu atentie si responsabilitate si produs dintr-un aliaj metalic ce a fost tratat termic si testat pentru siguranta si precizie.

Piesa este responsabila cu sustinerea greutatii in totalitate a utilajului, cu echilibrul perfect si cu un viraj sigur. Necesita un minimum de intretinere periodica, prin gresarea spatiului de rotire dintre pivot si bucsa.

Un pivot buldoexcavator Case 580T este o piesa de schimb ce nu-ti va da prea multe batai de cap, o poti cumpara cu incredere. Detine un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectele din fabrica.
Tu poti participa in rutina de activitate a utilajului tau cu mici trucuri de intretinere ale piesei achizitionate. Daca vrei sa stii exact ce ai de facut, vorbeste cu noi, investind astfel in procesul de mentenanta al elementelor tale.

Daca esti hotarat ca acest pivot buldoexcavator Case 580T este ceea ce iti trebuie, plaseaza comanda ta catre agentii nostri, telefonic sau direct in site-ul firmei. Echipa noastra va prelucra cererea ta imediat, iar livrarea se va face cat mai curand posibil, in aproximativ 24 de ore, oriunde in tara cu plata ramburs.

Clientii nostri care vor sa isi ridice personal comenzile sunt asteptati la sediul nostru de pe langa Bucuresti. Usa noastra este oricand deschisa pentru voi, iar agentii nostri vor fi incantati sa va cunoasca si sa va livreze cateva sfaturi despre cum sa intretineti piesele utilajului.

Monteaza piesa de schimb respectand indicatiile specialistilor, asa ca mergi cu utilajul tau intr-un service de specialitate. Este un pas extrem de important, sa oferi piesei tale o implementare sigura si conforma cu felul in care ea a fost proiectata sa functioneze.
Investitia ta se va cunoaste imediat!
Daca improvizezi, iar montajul este gresit, piesa de schimb se va distruge in cel mai scurt timp.
In mod contrar, o piesa montata perfect va trai mai mult si va functiona la capacitatea ei maxima.

Specificatii tehnice
- distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm
- diametru bucsa: 35mm
- diametru saiba: 56mm
- inaltime: 62mm
Gresor M6x1

Codul produsului: 64WAV7RH-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura