Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru buldoexcavator Case 580SK

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 580SK
Out Of stock
Descriere
Bine ai venit pe pagina acestui pivot buldoexcavator Case 580SK, o piesa de transmisie clasica, extrem de comercializata si foarte bine cotata de catre muncitorii din intreaga tara.
Daca ai ajuns aici inseamna ca ai nevoie de imbunatatiri. Suntem pregatiti sa iti oferim toate detaliile referitoare la piesele alese de tine. Afla daca acest pivot pentru buldoexcavator Case 580SK este compatibil cu modelul utilajului tau, fara ezitare, printr-un contact telefonic catre agentii nostri de vanzari.

Un astfel de pivot buldoexcavator Case 580SK este fabricat cu multa responsabilitate, intr-un atelier modern, dintr-un metal de inalta calitate, tratat termic si testat pentru siguranta utilajelor si a muncitorilor din agricultura si constructii.

Acest pivot buldoexcavator Case 580SK detine o garantie de 6 luni pentru defectele din fabrica, asa ca il poti achizitiona cu toata increderea.
Orice situatie neplacuta vei intampina, vorbeste cu noi si vom gasi impreuna o solutie favorabila tie.
Investeste in mentenanta utilajului si afla cateva trucuri despre modelul pe care il detii, de la angajatii nostri. Ei sunt oricand dispusi sa te ajute.

Daca vrei sa achizitionezi acest pivot buldoexcavator Case 580SK plaseaza comanda ta catre agentii nostri, printr-un simplu apel telefonic sau direct in site-ul firmei. Ai siguranta ca ne vom mobiliza imediat ce vom prelucra cererea ta, iar coletul catre tine poate ajunge in aproximativ 24 de ore, oriunde in tara, cu plata la livrare.
Daca ti-ar face placere sa ne vizitezi la sediul nostru de pe langa Bucuresti, produsele tale pot fi preluate chiar de catre tine. Cu aceasta ocazie vom face cunostinta si vom fi deschisi sa te ascultam si sa iti aducem informatii pentru toate nelamuririle tale.

Montajul pieselor de schimb trebuie efectuat intr-un mediu specific, intr-un atelier de specialitate. Expune utilajul tau numai serviciilor unui profesionist cu experienta, iar daca nu cunosti unul, iti putem face o multime de recomandari.
Nu sari peste aceasta etapa atat de importanta in sanatatea pieselor tale de schimb! Aceasta este prima investitie pe care o poti face in extinderea perioadei de folosinta a unei achizitii.

Specificatii tehnice
- distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm
- diametru bucsa: 35mm
- diametru saiba: 56mm
- inaltime: 62mm
Gresor M6x1

Codul produsului: A9C6LKNV-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura