Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru buldoexcavator Case 580LXT

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 580LXT
Out Of stock
Descriere
Bine ai venit pe pagina acestui pivot buldoexcavator Case 580LXT - suntem pregatiti sa-ti oferim cele mai fine detalii despre produsele tale preferate. Probabil ca utilajul tau are nevoie de cateva reparatii pe la piesele de transmisie.

Afla daca piesa este compatibila cu utilajul tau!
Fabricat cu multa responsabilitate, acest pivot pentru buldoexcavator Case 580LXT a devenit o piesa uzuala extrem de bine vanduta, foarte bine cotata de catre muncitorii din agricultura si constructii.
Un pivot buldoexcavator Case 580LXT este produs dintr-un aliaj metalic de inalta calitate, tratat termic, testat pentru siguranta muncitorilor si are cele mai scazute sanse de a se rupe.

Apeleaza la noi ori de cate ori esti in dificultate!
Nu uita ca noi oferim servicii complete, iar comunicarea cu noi iti poate aduce informatii extrem de folositoare in munca ta. Serviciul nostru gratuit de consultanta este oricand disponibil pentru tine!

Daca esti intr-o situatie extrema, imobilizat cu utilajul tau, vorbeste imediat cu noi. Vom gasi cea mai potrivita solutie pentru a iesi cat mai curand din acest impas. Putem trimite catre tine o echipa de profesionisti pentru a-ti oferi serviciile lor la fata locului, iar utilajul tau sa se puna degraba in miscare.

Daca inca nu ai suficienta incredere atunci cand faci o noua achizite, afla ca acest pivot buldoexcavator Case 580LXT primeste o garantie pentru o perioada de 6 luni, pentru defectele din fabrica.
Nu uita ca, oricare ar fi nemultumirea ta, agentii nostri raman in contact cu tine si te vor ajuta sa gasesti o rezolvare satisfacatoare.

Daca vrei sa cumperi un pivot buldoexcavator Case 580LXT, poti sa plasezi comanda ta oricand la telefon, sau in site-ul firmei. Lasa totul pe noi si vei primi in scurt timp produsul cerut de tine, indiferent in ce zona din tara, cu plata la livrare. Stim cat de mult conteaza ca piesa de schimb sa ajunga la tine cat mai repede! Atata vreme cat totul tine noi, livrarea se poate efectua in aproximativ 24 de ore.
Pentru a ridica personal produsele, te asteptam la sediul nostru de pe langa Bucuresti! Cu aceasta ocazie, pune intrebari agentilor nostri, intra in posesia informatiilor necesare pentru intretinerea optima a utilajului!

Ai incredere in recomandarea noastra si mergi cu utilajul tau numai si numai intr-un atelier de specialitate! Acolo vei primi un serviciu calificat, si, fara indoiala, piesa ta va fi montata conform specificatiilor producatorului.
Daca nu stii incotro sa te duci, vorbeste cu noi! Avem atat de multe recomandari, incat vei gasi cu siguranta un atelier in apropiere, care sa se potriveasca cerintelor tale, sau necesarului tehnic pentru acea piesa.

Specificatii tehnice
- distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm
- diametru bucsa: 35mm
- diametru saiba: 56mm
- inaltime: 62mm
Gresor M6x1

Codul produsului: H37K8I1P-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura