Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru buldoexcavator Case 580LPS

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 580LPS
Out Of stock
Descriere
Vrei sa stii ca utilajul tau poate fi asistat tehnic in orice moment, pentru a evita intreruperile in activitatea de productie? Bine ai venit, pasiunea noastra este sa fim intaiul sustinator tehnic si sa contribuim la bunul mers al afacerii tale. Acest pivot buldoexcavator Case 580LPS este o clasica piesa de transmisie, extrem de bine vanduta in industria de gen, cu multiple avantaje si aplicatii pe multe alte modele de utilaje.

Atat de fiabil si super rezistent, acest pivot pentru buldoexcavator Case 580LPS este fabricat dintr-un aliaj metalic de inalta calitate, tratat termic si testat pentru siguranta utilizatorilor. Sansele lui de a se rupe sunt extrem de scazute, iar utilizatorii il pot folosi in siguranta.

Serviciul nostru gratuit de consultanta, extrem de util pentru tine!
Nu uita ca iti putem furniza si cele mai fine detalii, oricare ar fi piesa care te intereseaza. Agentii nostri sunt astfel instruiti, iar atasamentul lor fata de nevoile clientilor este evident. La noi vei gasi oricand informatii, asa ca oricare ar fi dificultatea in care te afli, primesti serviciul nostru gratuit de consultanta! Bucura-te de el, fara ezitare si vei vedea cat iti va fi de util.

Acest pivot buldoexcavator Case 580LPS este pe lista produselor ce merita toata increderea, detine un certificat de garantie de 6 luni si iti va fi incredintat la livrarea produsului.
Ai grija de piesele tale, respecta un minimum de efort in intretinerea lor si vei avea parte de o extindere a functionarii lor. Nu uita de gresarea periodica, atat de utila unui pivot si fereste de impuritati zona de rotire dintre pivot si bucsa.

Achizitionezi acest pivot buldoexcavator Case 580LPS, printr-un simplu apel telefonic. Sau plaseaza comanda ta pe site-ul firmei. Vei primi coletul in aproximativ 24 de ore, oricare ar fi destinatia, iar plata o vei face la livrare.
Poti ridica personal produsele tale, de la sediul nostru, o buna ocazie de comunicare cu agentii nostri daca vrei sa inveti cate ceva despre intretinerea utilajului tau.

Ai grija la montaj, respecta indicatiile specialistitlor si expune utilajul tau exclusiv unui atelier de specialitate. Daca vei face totul corect, iar piesa va fi montata corespunzator, investitia ta va fi pe termen lung.
Pe de alta parte, un montaj gresit te va face sa cumperi piesa din nou, intrucat aceasta se va distruge extrem de repede.

Specificatii tehnice
- distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm
- diametru bucsa: 35mm
- diametru saiba: 56mm
- inaltime: 62mm
Gresor M6x1

Codul produsului: 2W7MLJZY-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura