Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru buldoexcavator Case 580K

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 580K
Out Of stock
Descriere
Daca ai ajuns aici inseamna ca ai nevoie de cateva reparatii sau imbunatatiri pe la piesele de transmisie. Iti vom oferi toate detaliile despre acest pivot buldoexcavator Case 580K - o piesa cu un grad mare de comercializare si cu recomandari dintre cele mai diverse.

In principiu, daca ai probleme cu echilibrul sau cu sustinerea utilajului, daca el a fost supraincarcat sau a suferit socuri mecanice, acest pivot pentru buldoexcavator Case 580K este o varianta excelenta pentru tine, la indemana si la un pret foarte bun. Se regaseste chiar acum in depozitul nostru, ce gazduieste numai piese de inalta calitate, ce pot asista in mod real problemele tehnice ale muncitorilor din intreaga tara.

Un pivot buldoexcavator Case 580K este produs dintr-un metal super durabil, tratat termic si testat pentru siguranta utilizatorilor si a demonstrat ca are cele mai slabe sanse de a se rupe.

Toti clientii beneficiaza de o comunicare foarte stransa cu angajatii, un lucru extrem de util pentru ei, castigand o serie intreaga de informatii extrem de pretioase. De ce? Pentru ca, respectand sfaturile noastre de ingrijire ale utilajelor, acestia se pot folosi de piesele achizitionate mai mult timp.

Atunci cand cumperi o noua piesa de schimb, probabil ca esti usor ingrijorat si ai vrea sa fii sigur ca ai facut alegerea corecta. Un pivot buldoexcavator Case 580K merita toata increderea, detine un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, ce iti va fi incredintat la primirea coletului, alaturi de factura.

Pentru a cumpara un pivot buldoexcavator Case 580K, apeleaza agentii nostri si comunica-le dorinta ta, cere si parerea lor si cadeti de acord daca este piesa potrivita. Poti inregistra comanda si on-line, direct pe site-ul nostru.
Mai departe, ai incredere ca intram in miscare, iar tu vei primi coletul in aproximativ 24 de ore, oriunde in tara, cu plata la livrare.
Piesele de schimb comandate pot fi ridicate si personal, de la sediul nostru, asa ca te asteptam cu drag! Vei putea sa cunosti o parte dintre angajatii nostri, iar cu aceasta ocazie le-ai putea cere cateva detalii despre piesa.

Expune utilajul tau numai in atelierele de specialitate si bazeaza-te pe serviciul unui specialist cu experienta. Este sfatul nostru ferm pe care il adresam tuturor clientilor, pentru ca acestia sa recurga la un montaj corect, iar piesele lor sa castige o perioada mai indelungata de functionare.
Nu sari peste acest pas atat de important, este prima investitie pe care o faci in intretinerea pieselor. Si cea mai importanta dintre ele!

Specificatii tehnice
- distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm
- diametru bucsa: 35mm
- diametru saiba: 56mm
- inaltime: 62mm
Gresor M6x1

Codul produsului: 03F7QNI4-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura