Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru buldoexcavator Case 580G

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 580G
Out Of stock
Descriere
Ambitia noastra este sa putem aduce orice piesa de schimb fabricata pentru utilaje, moderna, durabila si necesara pentru activitatea ta de productie. Daca ai ajuns pe pagina acestui pivot buldoexcavator Case 580G atunci sunt sanse mari sa vrei sa imbunatatesti cate ceva pe la piesele de transmisie.
Un pivot pentru buldoexcavator Case 580G este o piesa din categoria celor clasice, facuta sa reziste super mult si, desi este o piesa mica, este responsabila cu echilibrarea si sustinerea in totalitate a utilajului.
Acest pivot buldoexcavator Case 580G este fabricat dintr-un metal de inalta calitate, tratat termic si indelung testat cu responsabilitate, avand cele mai scazute sanse de a se rupe. Acest pivot nu iti va crea acea neplacuta situatie in care se va rupe in mijlocul activitatii, intrerupand o zi de munca.

Garantia unui pivot buldoexcavator Case 580G se extinde pe o perioada de 6 luni, pentru defectele din fabrica, iar atunci cand apar situatii neplacute sau esti nemultumit, ia legatura cu agentii nostri. Fii increzator si incredinteaza problema ta angajatilor nostri, ce te vor ajuta sa gasesti o solutie satisfacatoare pentru tine.
O piesa de schimb poate trai extrem de mult daca ai grija de ea. In functie de categoria piesei, dar si de modelul utilajului pe care il conduci, afla cateva metode personalizate de intretinere din partea agentilor nostri.

Daca esti hotarat sa cumperi un pivot buldoexcavator Case 580G plaseaza comanda ta catre agentii nostri printr-un simplu apel telefonic. Ai putea inregistra cererea ta si on-line, in site-ul firmei. Agentii nostri iti vor confirma prelucrarea comenzii tale, iar coletul va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, in orice zona din tara, cu plata ramburs.
Nu uita ca, daca ai defectiuni grave sau esti imobilizat, noi suntem pregatiti sa te ajutam, indiferent unde te-ai afla. Pentru a primi asistenta tehnica la fata locului, vom trimite o echipa de profesionisti care sa puna utilajul in miscare, iar tu sa revii cat mai curand la lucru.

Montajul piesei se recomanda a se efectua la un service de specialitate, respectand toate indicatiile producatorului. Asistat de catre un specialist cu experienta, utilajul tau va beneficia de un serviciu de calitate. O piesa de schimb montata corect, intr-un mediu propice, va castiga o perioada mult mai indelungata de functionare. Sau, dimpotriva, se va distruge in cel mai scurt timp, in cazul unui montaj necorespunzator.

Specificatii tehnice
- distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm
- diametru bucsa: 35mm
- diametru saiba: 56mm
- inaltime: 62mm
Gresor M6x1

Codul produsului: ZL09GFEX-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura