Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru buldoexcavator Case 570T

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 570T
Out Of stock
Descriere
Depozitul nostru este gazda celor mai moderne piese si reprezinta atat cartea noastra de vizita, cat si suportul tehnic al muncitorilor din intreaga tara. Pentru imbunatatirea pieselor de transmisie, fa cunostinta cu acest pivot buldoexcavator Case 570T -o piesa uzuala, foarte mult comercializata, ce se bucura de livrari multiple in toate zonele.

Un pivot pentru buldoexcavator Case 570T se fabrica intr-una dintre cele mai moderne fabrici din lume, sub obladuirea celor mai experimentati ingineri. Este produsa dintr-un metal de inalta calitate, tratata o perioada indelungata si testata pentru a avea cele mai slabe sanse de a se rupe.
Suntem pregatiti sa iti oferim cele mai fine detalii despre piesele tale favorite si nu uita ca suntem extrem de atasati de clientii nostri. Acestia se bucura de o comunicare permanenta cu agentii nostri.

Pentru nevoile clientilor nostri, am introdus serviciul gratuit de consultanta atat de util in dezvoltarea activitatii de productie.

• Daca vrei sa afli cele mai eficiente metode de intretinere ale utilajului
• Daca vrei sa fii sigur ca o anumita piesa este compatibila cu modelul tau
• Daca ai o defectiune
• Daca ai ramas imobilizat

Te putem ajuta, oricare ar fi dificultatea pe care ai intampinat-o. Trebuie doar sa ne comunici problemele tale.

Cumpara fara griji acest pivot buldoexcavator Case 570T. El detine o garantie de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica. Un mic plan de mentenanta ar putea sa ajute enorm la extinderea duratei de functionare a pieselor de schimb.
Daca inca nu stii ce ai de facut, vorbeste cu noi! Vei afla cu siguranta care sunt pasii de urmat.

Pentru a achizitiona un pivot buldoexcavator Case 570T plaseaza comanda ta la telefon sau direct in site-ul firmei. Fii sigur ca vom prelucra cererea ta in cel mai scurt timp, iar tu vei putea primi produsul in aproximativ 24 de ore, in orice zona din tara, cu plata la livrare.
Produsele tale pot fi preluate chiar si de catre tine, de la sediul nostru, iar aceasta placuta vizita este un prilej nemaipomenit pentru a afla lucruri noi de la angajatii nostri. Nu ezita sa pui intrebari, pentru ca fiecare noua informatie te poate ajuta in procesul de intretinere pe termen lung al utilajului tau.

Montajul piesei se va face la un atelier de specialitate, asistat de un mecanic cu experienta. Nu sari peste aceasta etapa! Este vital sa oferi piesei tale un montaj specific, care sa respecte toate indicatiile constructorului.
Daca montajul este incorect, fii sigur ca piesa va fi astfel compromisa, iar tu vei pierde investitiile si o vei lua de la capat.
Trebuie sa invatam sa iesim din acest cerc vicios si sa avem mai multa incredere in investitia efectuata, pe termen lung.

Specificatii tehnice
- distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm
- diametru bucsa: 35mm
- diametru saiba: 56mm
- inaltime: 62mm
Gresor M6x1

Codul produsului: 0QSL2DVF-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura