Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot Case 6190566M1

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 6190566M1
Out Of stock
Descriere
Depozitul nostru este cartea de vizita preferata de muncitori din intreaga tara, carora ne aratam suportul tehnic ori de cate ori acestia trec prin dificultati. Pentru imbunatatirea pieselor de transmisie, o mare parte dintre clientii nostri merg pe acest pivot Case 6190566M1.

Fabricat intr-unul dintre cele mai performante ateliere tehnice din lume, acest pivot Case 6190566M1 este lucrat cu responsabilitate, dintr-un material extrem de rezistent, metal ce a fost supus unor tratamente termice si unor indelungate teste.
Rolul acestui pivot Case 6190566M1 este acela de a echilibra perfect si de a sustine in totalitate utilajul tau.

Iti reamintim ca suntem extrem de conectati la nevoile clientilor nostri, iar echipa noastra face eforturi pentru ca toate solicitarile sa fie solutionate. In momentul in care am ajuns la concluzia ca toti clientii au nevoie de mai mult decat o simpla piesa de schimb, am introdus serviciul nostru gratuit de consultanta.

• Daca ai nevoie de informatii despre modelul utilajului tau
• Daca vrei sa afli cum se intretin piesele de schimb
• Daca esti imobilizat si ai nevoie urgent de asistenta tehnica

Fiecare dintre punctele de mai sus reprezinta o provocare pentru noi. Ne activam sa gasim o rezolvare cat mai rapida, chiar daca asta inseamna sa ne miscam fizic acolo unde ai nevoie de reparatii urgente. O echipa de specialisti poate veni sa te scoata din impas, indiferent in ce zona din tara.

Un pivot Case 6190566M1 are o garantie de 6 luni. Il poti achizitiona cu incredere, iar atata vreme cat te vei afla in perioada de garantie, esti acoperit pentru defectiunile din fabrica.
Vorbeste cu agentii nostri daca ai nemultumiri si fii convins ca te vom ajuta sa iesi din situatie 100% satisfacut.

Daca esti hotarat sa cumperi un pivot Case 6190566M1 si ai cazut de acord cu agentii nostri ca piesa este compatibila cu modelul tau, plaseaza comanda ta la telefon sau pe site-ul firmei. In speranta ca tot ce tine de noi se va derula intocmai, vei intra in posesia coletului tau in aproximativ 24 de ore, oriunde in tara, cu plata la livrare.
Exista si varianta prin care clientul isi poate ridica personal produsele comandate, daca ne viziteaza direct la sediul nostru.

Pentru a evita cele mai neplacute evenimente, te rugam sa nu sari peste etape! Mergi cu utilajul tau la un service specializat, pentru a monta piesa de schimb in siguranta!
Daca nu cunosti ateliere de acest gen, apeleaza numaidecat la agentii nostri! Avem atatea recomandari bune pentru tine, incat o vom gasi cu siguranta pe cea mai accesibila!

Specificatii tehnice
- distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm
- diametru bucsa: 35mm
- diametru saiba: 56mm
- inaltime: 62mm
Gresor M6x1

Codul produsului: H2PG4O1J-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura