Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru tractor Massey Ferguson 5290

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson 5290
Out Of stock
Descriere
Bine ai venit! O echipa orientata catre nevoile tale, oricand pregatita sa gaseasca solutii optime pentru utilajul tau, este acum disponibila pentru tine. Acest pivot tractor Massey Ferguson 5290 este o varianta excelenta pentru imbunatatirea pieselor de transmisie si se regaseste chiar acum in depozitul nostru, alaturi de toate celelalte piese de inalta calitate.

Recomandam acest pivot pentru tractor Massey Ferguson 5290 ca fiind o piesa uzuala, fabricata cu profesionalism intr-un laborator modern, extrem de rezistenta si cu cele mai mici sanse de a se rupe. Lucrata dintr-un material foarte durabil, a fost tratata termic si testata pentru siguranta utilizatorilor si acum se bucura de livrari catre muncitorii din toata tara.

Daca nu ai aflat inca, echipa noastra a introdus un serviciu gratuit de consultanta, de care te poti bucura imediat ce ai devenit clientul nostru. Asadar, oricare ar fi intrebarile tale, adreseaza-le agentilor nostri! Ei iti vor raspunde cu promptitudine si te vor invata care sunt pasii de urmat pentru o buna intretinere a utilajului.

Un pivot tractor Massey Ferguson 5290 este o varianta extrem de fiabila si poti avea incredere la achizitionarea produsului, caci acesta detine o garantie de 6 luni. Daca apar incidente, angajatii nostri iti pot veni in ajutor si vor gasi, cu siguranta, o rezolvare pentru tine.
Pentru o mentinere echilibrata a functionarii pieselor, vorbeste cu noi! Invata cateva trucuri specifice modelului pe care il detii, astfel ajutand la o sanatate mai indelungata a noilor tale achizitii.

Daca vrei sa devii posesorul unui pivot tractor Massey Ferguson 5290 plaseaza comanda ta la telefon sau on-line, pe site-ul firmei. Angajatii nostri vor prelua cererea ta si vor trimite produsul! Acesta va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, oricare ar fi destinatia, iar plata o vei face la livrare.
Clientii carora le face placere sa ne viziteze la sediul nostru, pot ridica produsele comandate si personal.

Montajul piesei de schimb se efectueaza la un mecanic cu experienta, intr-un service specializat.
Un pivot se monteaza cu multa atentie, intr-un cadru optim.
Daca nu se respecta acest cadru, dar si toate indicatiile de montaj ale producatorului, cel mai probabil piesa de schimb isi va pierde valoarea imediat. Evita sa faci investitii la nesfarsit si ia in calcul expunerea utilajului tau exclusiv intr-un atelier de specialitate.

Specificatii tehnice
- distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm
- diametru bucsa: 35mm
- diametru saiba: 56mm
- inaltime: 62mm
Gresor M6x1

Codul produsului: AE07TK1D-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura