Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru punte Carraro 150186

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Punte Carraro 150186
Out Of stock
Descriere
Firma noastra distribuie piese de schimb de inalta calitate, iar depozitul este cartea noastra de vizita! Daca ai nevoie de imbunatatiri pe la piesele de transmisie, tocmai ai ajuns pe pagina unuia dintre cele mai bine vandute produse de gen: acest pivot punte Carraro 150186.

Fabricat intr-un atelier tehnic de top, acest pivot pentru punte Carraro 150186 este produs dintr-un metal extrem de rezistent, ce a fost tratat termic si testat indelungat. Piesa iti confera un plus de siguranta, intrucat nu se poate rupe.
Nu uita ca depozitul nostru este aprovizionat cu cele mai bune piese de schimb de pe piata, iar noi sustinem activitatea muncitorilor din toate zonele tarii. Acest univers tehnic este cu adevarat in serviciul tau si te poate sustine, indiferent care este defectiunea.

Conteaza pe noi atunci cand treci prin dificultati!

Oricare ar fi situatia ta, noi suntem doar la un apel distanta. Daca esti imobilizat cu utilajul pe teren, iti putem trimite o echipa de profesionisti, cu un intreg arsenal, gata de a te scoate din aceasta neplacuta situatie.
Ne miscam repede!
Pretuim timpul tau si productivitatea si stim ca fiecare zi pierduta este o pierdere de resurse pentru afacerea ta.

Pentru un plus de incredere, afla ca acest pivot punte Carraro 150186 are si un certificat de garantie de 6 luni, ce vine alaturi de factura, la primirea coletului.
Tu poti contribui in mod activ la mentenanta pieselor tale, iar aceste lucruri le poti discuta cu agentii nostri. Ei te vor ajuta sa iti cunosti mai bine utilajul si iti vor face cateva recomandari pentru intretinere.

Daca vrei sa achizitionezi un pivot punte Carraro 150186, plaseaza comanda ta la telefon sau on-line, direct pe site-ul firmei. Produsul tau ar putea ajunge in aproximativ 24 de ore, la adresa ta, cu plata la livrare. Noi trimitem coletele clientilor cat mai curand posibil, insa durata de livrare nu depinde doar de noi.
Pentru a ridica personal produsele comandate, te asteptam direct la sediul nostru! Poti vizita depozitul si poti cunoaste agentii nostri, ce iti vor aduce cateva sfaturi de buna intretinere a piesei tale.

In situatia in care nu cunosti un profesionist cu experienta sau pur si simplu nu stii incotro sa o apuci pentru montajul piesei, iti putem face cateva recomandari. Indiferent in ce zona te afli, colaboratorii nostri vor raspunde solicitarilor noastre, iar tu vei beneficia de un montaj corect.
Ideal ar fi ca piesa de schimb sa fie montata exclusiv intr-un atelier de specialitate. Sau mecanicul sa detina tot arsenalul necesar, pentru o deplina implementare a noului element pe utilajul tau.
S-a demonstrat ca montajul este la fel de important ca piesa in sine. Chiar daca ai cumparat o piesa de calitate, totusi nu gresi la montaj, tocmai pentru ca piesa ta sa poata avea o durata de viata cat mai extinsa!

Specificatii tehnice
- distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm
- diametru bucsa: 35mm
- diametru saiba: 56mm
- inaltime: 62mm
Gresor M6x1

Codul produsului: VPTG4BKA-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura