Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru punte Carraro 144076

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Punte Carraro 144076
Out Of stock
Descriere
Oricare ar fi defectiunea utilajului tau si oricare ar fi elementele pe care vrei sa le imbunatatesti la el, depozitul nostru este super intretinut cu cele mai bune piese de schimb de pe piata. Un pivot punte Carraro 144076, spre exemplu, face parte din categoria pieselor de transmisie si poate fi cea mai buna solutie pentru echilibrarea utilajului si sustinerea lui in siguranta.

Foarte multe astfel de produse de inalta calitate sunt gazduite in acest univers tehnic, pe care l-am creat de-a lungul anilor si care sustine astazi activitatea de productie din tara.
Acest pivot pentru punte Carraro 144076 a fost fabricat intr-un laborator tehnic de pe continentul nostru. Este produs dintr-un material extrem de durabil, procesat termic si testat indelungat, tocmai pentru ca utilizatorii lui sa fie in siguranta.

Iti reamintim ca toti clientii nostri beneficiaza de un serviciu gratuit de consultanta, atat de vital in bunul mers al utilajului la capacitatea lui maxima. Nu te costa absolut nimic, iar tu vei ajunge sa iti cunosti mult mai bine modelul si micile lui trucuri.

Oare am facut alegerea corecta?
Atata timp cat vei fi intr-un contact permanent cu agentii nostri, nu poti lua decat decizii corecte. Orientati catre nevoile tale, angajatii nostri iti vor trimite alaturi de factura si un certificat de garantie, pe o perioada de 6 luni. Asadar, poti cumpara cu toata increderea un pivot punte Carraro 144076.
Indiferent ce situatie ai intampinat, angajatii nostri vor actiona cu promptitudine pentru a gasi cea mai buna solutie pentru tine.

Metodele de livrare sunt destul de clasice: tu plasezi comanda la telefon sau pe site-ul firmei. Un angajat va prelua rapid toate datele pentru ca livrarea sa se faca degraba. In general, comenzile noastre pot ajunge in decurs de o zi, oricare ar fi zona vizata. Plata se face chiar la livrare.
Clientii care vor sa discute cu agentii nostri despre noile achizitii au bunul obicei de a ridica personal produsele lor. Daca este comod si pentru tine, ne poti face chiar si tu o placuta vizita la sediul nostru!

Montajul poate sa-ti complice toata activitatea daca nu este facut corect. Iar un montaj corect se face exclusiv la un atelier de specialitate.
Pentru ca piesa de schimb sa primeasca tratamentul adecvat, lasa utilajul tau pe mana profesionistilor si evita improvizatiile. Alege calea cea mai simpla, iar piesa de schimb va avea o durata de viata mult mai extinsa.

Specificatii tehnice
- distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm
- diametru bucsa: 35mm
- diametru saiba: 56mm
- inaltime: 62mm
Gresor M6x1

Codul produsului: JHUNT70R-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura