Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot Gehl L99517

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Gehl L99517
Out Of stock
Descriere
Daca ai de gand sa imbunatatesti pe la partea de transmisie si ai vrea sa o faci intr-un mod inteligent, ai ajuns unde trebuie! Un pivot Gehl L99517 este excelent pentru echilibrarea perfecta si sustinerea utilajului tau in siguranta!

Cere oferta! Lucrat cu atentie la detalii, acest pivot Gehl L99517 este rezultatul multor studii si teste specifice.
Original Carraro a investit foarte mult in productia pivotilor, asa ca avem de-a face cu o piesa de inalta calitate, dintr-un metal super rezistent si tratat termic. Excelent in activitatea ta zilnica, pivotul poate rezista la socuri mecanice foarte puternice. Schimband la timp pivotii uzati, nu vei trai nicicand acel moment cand se rupe pivotul.

Nu uita ca poti beneficia de un serviciu gratuit de consultanta. Cel mai bine ar fi sa ne cauti si sa ne spui care sunt cele mai frecvente probleme pe care le intalnesti. Agentii nostri vor raspunde cu drag solicitarilor tale. Acesta este modul in care ne simtim aproape de clientii nostri, intr-o industrie atat de putin preferata de tineri, dar care are temeinic nevoie de consultanta tehnica.

Un pivot Gehl L99517 il primesti cu o garantie de 6 luni, ce acopera toate acele neplacute defecte din fabrica de care ne ferim toti.
Daca vrei sa simti ca ai investit inteligent, iar piesele tale vor rezista mai mult timp, ar fi momentul sa te preocupe intetinerea utilajului si sa urmezi cativa pasi simpli in activitatea ta pe teren. Vorbeste cu noi! Suntem oricand dispusi sa te ajutam cu informatii.

Produsele noastre se comanda telefonic sau direct din site-ul nostru. Ele se livreaza in aproximativ 24 de ore, oricare ar fi adresa ta pe teritoriul tarii, cu plata ramburs.
Daca esti in acea situatie neplacuta de a fi imobilizat pe teren, cere cu incredere ajutorul nostru. Iti putem trimite asistenta tehnica exact acolo unde esti.

Montajul pieselor trebuie sa se faca intr-un service. Toti clientii nostri sunt astfel sfatuiti. Un montaj corect este fix ce are nevoie utilajul tau, pentru o viata cat mai lunga a pieselor, pentru echilibru, putere, sustinere si chiar siguranta ta.
O piesa de calitate nu este suficienta. Trebuie montata conform indicatiilor producatorului, prin cele mai sigure metode.

Specificatii tehnice:
- distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm
- diametru bucsa: 35mm
- diametru saiba: 56mm
- inaltime: 62mm
Gresor M6x1

Codul produsului: 54YAJTFM-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura